reklama
CarlaR
Fanka BB :)
Udanych zakupówA ja dopiero się wybieram.Moja Biedronka jest w remoncie i muszę jechać trochę dalej,ale Zobaczę się przy okazji z moją załogą
Mąż mówi, że nie ma walki przy koszach także myślę, że spokojnie kupisz ja to myślałam, że będą walki na poduchy, a tam spokój. Śmiesznie, że w dzisiejszych czasach lecimy przed otwarciem sklepu, żeby coś kupić. Ale to biedr i Lidl nas zmuszają do takich akcji reklamując się "do wyczerpania zapasów" no, ale cenami kuszą. Mąż mi kupił leginsy w modo za 60 zł wiec różnica jest!A ja dopiero się wybieram.Moja Biedronka jest w remoncie i muszę jechać trochę dalej,ale Zobaczę się przy okazji z moją załogą
CarlaR
Ja zaczelam używać kremu synka - bambino, bo też miałam strasznie suchą skórę ostatnio i pomógł miAnkuś tez sie boje ale wlasnie nie podchodze do tego testu ze jest jakis mega wiarygodny.. usg dla mnie wazniejsze
Moja skora woła o pomstę do nieba.Przesuszonaaaaaa
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie to samo i cycki swedzą. Kupiłam sobie oliwke w żelu i się smaruje. Szczególnie nogi i cycki, bo strasznie suche.Ankuś tez sie boje ale wlasnie nie podchodze do tego testu ze jest jakis mega wiarygodny.. usg dla mnie wazniejsze
Moja skora woła o pomstę do nieba.Przesuszonaaaaaa
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Angella210
Jestem pracownikiem Biedronki od 6 lat i nie jedną bitwę już widziałam Ale tego towaru dają co raz mniej na sklepy gdzie ruch jest duży.
M@gda
Moderatorka
Ja jeszcze nie, ale wieczorem będę zwijać jak wąż, żeby wypróbować pozycje z tej wydrukowanej etykietkiOoo, najładniejszy wzór wzięłaś Ja teraz na podłodze alpejskie kombinacje urzadzam żeby ogarnąć jak w tym leżeć/siedzieć
Carla i wiesz juz jak się wziąć za tą poduchę?? Ja byłam i nic nie kupiłam niestety w ciąży tak mam że zakupów nie umiem robić na nic nie mam ochoty i na nic zdecydować się nie moge . Wiem ,że z każdym miesiącem będzie coraz gorzej.
@Angella210 ja mam w zasiegu 4 biedronki i w żadnej bitwy nie widziałam ale w lidlu to jest sajgon.
@Angella210 ja mam w zasiegu 4 biedronki i w żadnej bitwy nie widziałam ale w lidlu to jest sajgon.
Rossiczka
Moderatorka
Mogłam pójść do biedry, Ale mój kochany mąż wziął mój samochód, z wózkiem w środku. Więc dzisiaj tylko plac zabaw :-) może o 16 coś jeszcze będzie, bo dzisiaj ma z roboty wcześnie wrócić.
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Rossiczka
Moderatorka
@JaneHeart co tam u Ciebie ? Jak się trzymasz ?
@reniuszek nie płacz kochana, będzie dobrze. Myślę że niepotrzebnie Ciebie ginekolog zestresowal. Powinien poczekać , z takimi informacjami do genetycznego.
Dziewczyny czy któraś z Was ma detektor płodu, lub zamierza kupić ? Bo coraz bardziej się nad nim zastanawiam
@reniuszek nie płacz kochana, będzie dobrze. Myślę że niepotrzebnie Ciebie ginekolog zestresowal. Powinien poczekać , z takimi informacjami do genetycznego.
Dziewczyny czy któraś z Was ma detektor płodu, lub zamierza kupić ? Bo coraz bardziej się nad nim zastanawiam