Może właśnie powinnaś powiedzieć, żeby się odczepili! Nie możesz się denerwować i jak odzywają się do Ciebie tylko z takim zamiarem, to niech nie odzywają się wcale! Przykro mi, że tak sie dzieje. Jak się wnucze urodzi to jeszcze pożałują. Mam taką nadzieję.@CarlaR mój S jest na mnie wręcz zły jak marudzę na swój brzuszek bo właśnie stwierdza, że jest śliczny, a poza tym tam jest nasze maleństwo i nic co z nim związane nie może być złe... więc może się nie nastawiaj że to z litości, a może Twój mąż mówi szczerze
@Oska305 właśnie mnie mój S uspokaja już od ponad tygodnia, że jak coś będą gadać to mam ich olać i za nic się nie kłócić ale już powoli mam dosyć tego wszystkiego, do tego mój honor, troska o maluszka, szalejące w najlepsze hormony i huśtawka humoru nie wiem czy mi dadzą uniknąć awantury. Zobaczy się co wyjdzie z tej mieszanki. Oby się okazało że mój strach ma tylko wielkie oczy i wszystko się znośnie skończyło.
reklama
Rossiczka
Moderatorka
Powiedziałam o tym dzisiaj lekarzowi, A On powiedział że tętno 140 jest jak najbardziej prawidłowe. Bo są widelki.Ooo to ja po legginsy skoczę. Już sąsiadki ciekawskie dopytują czy w ciąży jestem. Przynajmniej nie muszę się wstydzić że przytyłam choć to teź ale mówię że tak się roztyłam i że sterydy na kolano biorę to wierzą albo chcą wierzyć. Nie chce się im chwalić.
@Oska305 ja Cię nie oceniam na pewno miałaś mega problem co zrobić. Jedne się decydują inne wybierają inną drogę. Nie wiem czy to rzadkość że kobiety terminują ciążę ale odkąd staram się o ciąże i czytam internet to coraz częściej się to zdarza. Ja jestem mamą dziecka niepełnosprawnego i dziękuję że nie było mi dane wiedzieć o wadzie dziecka dzięki temu je mam a tak to nie wiem co zrobiłabym.
@Rossiczka też takim tętnem jak 147 byłabym zestresowana ale nie było mi dane jeszcze poznać
Dziś teściowa robiła żurek musiała się podzielić takiego slinotoku dostałam ale ona nie wie jeszcze o ciąży.
Co prawda to było w 6 tygodniu, więc pewnie to początki bicia serca były. Teraz szaleje :-)
Pierwsze usg Tobiasza miałam o tydzień później, więc to może być powód różnicy, bo tydzień u takich malenstw to przepaść
Rossiczka
Moderatorka
Super super super , gratulacje :-)Chcieliśmy chłopca żeby mieć parke, później mąż mówił ze może druga córka żeby była zaszlam w ciążę planowo w marcu według kalendarza płci chłopak[emoji23] traktuje to jak zabawę oczywiście ten kalendarz ale z córka tez się sprawdził i wróżbę z obrączka tez miałam na syna
Imię jest ? ;-)
Ja mam za dwa tygodnie genetyczne, ciekawe co u mnie wyjdzie ;-)
eklerkaa
Fanka BB :)
@doublemummy ale super wieści. !!! No i znamy teraz kolejna płeć. ale ten czas leci niedawno co dowiedzialysmy się o ciąży a teraz już płeć nam mówią.
......:::::::::10tydz i 2dni::::::::.........
iwilleatyou
Po cytologi plamilam prawie 2 dniDziewczyny no zwariuję, niby lekarka mówiła że po cytologii mogę plamić, ale 10 godzin po??
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
eklerkaa
Do tych którzy jeszcze nie są na liście szczególnie nowe mamusie które doszły trosze później.
ZAPRASZAM WSZYTKIE GRUDNIOWE MAMY DO NAPISANIA MI PRV
IMIĘ:
TERMIN OM :
TERMIN USG :
MOJE PRZECZUCIE CHŁOPIEC / DZIEWCZYNKA (zobaczymy potem komu się sprawdzi)
W OCZEKIWANIU NA (które już dziecko) pierwsze, trzecie ..itd
ZAPRASZAM WSZYTKIE GRUDNIOWE MAMY DO NAPISANIA MI PRV
IMIĘ:
TERMIN OM :
TERMIN USG :
MOJE PRZECZUCIE CHŁOPIEC / DZIEWCZYNKA (zobaczymy potem komu się sprawdzi)
W OCZEKIWANIU NA (które już dziecko) pierwsze, trzecie ..itd
eklerkaa
I jeszcze muszę zmienić nazwę jednej mamy która zmieniał nick, już nie pamiętam z jakiego na jaki. Ktoś przypomnieć mi może? hmm coś z fasolka związane
eklerkaa
@zielona26
@Karkub
@Splendida
@kingutek
To są mamy które dawno się nie odzywały. Wszytko z wami w porządku? Dajcie ciut znać co u was. pozdrawiam.
@Karkub
@Splendida
@kingutek
To są mamy które dawno się nie odzywały. Wszytko z wami w porządku? Dajcie ciut znać co u was. pozdrawiam.
reklama
Millo
Doublemummy ale cudowne wiesci!Gratuluje zdrowego chlopczykaod razu sprzęt widac haha Super ze bedziecie mieli parke) No i 2 znana plec na grupie a powiedz obstawiałas chlopczyka?
Mikado olej gadki mamy..jeszcze bedzie tego zalowac zobaczysz!
Ej co Wy Babeczki sie przejmujecie brzuchami?Przeciez one sa ciazowe,kochane nasze!Takie ladne!Ja uwielbiam patrzec na kobiety w ciazya kg zejda predzej czy pozniej!Po porodacg bedziemy sie mobilizowac i wspierac w walce o piekne figury i na wakacje bedziemy juz laseczki!![emoji8]
Oska aaa bo jest taki zabobon ze niskie tentno to chlopczyk a wysokie dziewczynka
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Mikado olej gadki mamy..jeszcze bedzie tego zalowac zobaczysz!
Ej co Wy Babeczki sie przejmujecie brzuchami?Przeciez one sa ciazowe,kochane nasze!Takie ladne!Ja uwielbiam patrzec na kobiety w ciazya kg zejda predzej czy pozniej!Po porodacg bedziemy sie mobilizowac i wspierac w walce o piekne figury i na wakacje bedziemy juz laseczki!![emoji8]
Oska aaa bo jest taki zabobon ze niskie tentno to chlopczyk a wysokie dziewczynka
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom