reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

@Millo na wizycie. Pocieszam się, że gdyby była jakaś tragedia to by dzwonili bym na wizytę Przyszła szybciej

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Odebrałam moje dziecko i powiem wam ze on jest czerwony jak rak......

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Wyszłam Kobietki.
Za tydz kolejna wizyta coś nie tak z przeziernoscia karkowa :sad: albo się nałożyła otoczka z owodni na kark...... Daj Boże.
Poza tym jest ok wiek z usg 11tc1d.
Mam zdjęcie 3d. Za tydz lub dwa genetyczne.
DSC_0001.jpg

Załączniki

• DSC_0001.jpg
    DSC_0001.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 448
Dziewczyny, współczuję tych wszystkich smutnych przeżyć..
Przykro czytać, że niektóre dziewczyny musiały się pożegnać z naszą grupą mam nadzieję, że szybko zostaną szczęśliwymi mamami..

Mnie dopadł stresik przed wizytą i tylko Was podczytywałam. Pół godziny temu zadzwonili do mnie z przychodni, że muszą odwołać wizytę. Mogę zapisać się na za 2 tygodnie do tej doktor lub za tydzień do innego lekarza..
Odmeldowuję się, abyście się nie martwiły, że po usg się nie odzywam. Teraz wracam do domu i muszę się zastanowić co z tym fantem zrobić...

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

Wyszłam Kobietki.
Za tydz kolejna wizyta coś nie tak z przeziernoscia karkowa :sad: albo się nałożyła otoczka z owodni na kark...... Daj Boże.
Poza tym jest ok wiek z usg 11tc1d.
Mam zdjęcie 3d. Za tydz lub dwa genetyczne. Zobacz załącznik 806905
Musi być dobrze [emoji4] 11 tydzień to ta dolna granica wykonywania badań ciężko pomierzyć jak to takie malusie, w przyszłym tygodniu wszystko będzie dobrze [emoji8]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Szczerze, Ja niestety w takich sytuacjach boję się najgorszego bo demony przeszłości wracają. Jednego raka pokonałam, drugi raz nie dam rady.... zwłaszcza że trochę w mym życiu się pozmienialo bo jestem mamą
Kochana, będzie dobrze! Badasz się regularnie i jakby nie daj Boże coś było poważniejszego to by do Ciebie wydzwaniali i na cito byś się musiała tam pojawić.
Siły i wytrwałości i czekamy z Tobą ma wieści po wizycie :*

Ośka, cholernie mi przykro, że musiałaś przez to przejść. Teraz wszytko będzie dobrze :* zobaczysz

reklama
Reniuszek a Ty dzis mialas prenatalne czy zwykla wizyte? Bo mi sie tak ubzduralo ale piszesz ze za 2 tyg dopiero.Trzymam kciuki by wszystko bylo dobrze.Dzidziuś wyglada cudnie!Matko takie juz cale maleństwo dokladne![emoji7]Piekne zdjecie dostaliscie!!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry