reklama
iwilleatyou
Fanka BB :)
Odebrałam moje dziecko i powiem wam ze on jest czerwony jak rak......
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reniuszek
Love in the knick of time
M@gda
Moderatorka
piekna fota. Oby wszystko okazalo sie ok.Wyszłam Kobietki.
Za tydz kolejna wizyta coś nie tak z przeziernoscia karkowa albo się nałożyła otoczka z owodni na kark...... Daj Boże.
Poza tym jest ok wiek z usg 11tc1d.
Mam zdjęcie 3d. Za tydz lub dwa genetyczne. Zobacz załącznik 806905
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Karolcia90
Dziewczyny, współczuję tych wszystkich smutnych przeżyć..
Przykro czytać, że niektóre dziewczyny musiały się pożegnać z naszą grupą mam nadzieję, że szybko zostaną szczęśliwymi mamami..
Mnie dopadł stresik przed wizytą i tylko Was podczytywałam. Pół godziny temu zadzwonili do mnie z przychodni, że muszą odwołać wizytę. Mogę zapisać się na za 2 tygodnie do tej doktor lub za tydzień do innego lekarza..
Odmeldowuję się, abyście się nie martwiły, że po usg się nie odzywam. Teraz wracam do domu i muszę się zastanowić co z tym fantem zrobić...
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro czytać, że niektóre dziewczyny musiały się pożegnać z naszą grupą mam nadzieję, że szybko zostaną szczęśliwymi mamami..
Mnie dopadł stresik przed wizytą i tylko Was podczytywałam. Pół godziny temu zadzwonili do mnie z przychodni, że muszą odwołać wizytę. Mogę zapisać się na za 2 tygodnie do tej doktor lub za tydzień do innego lekarza..
Odmeldowuję się, abyście się nie martwiły, że po usg się nie odzywam. Teraz wracam do domu i muszę się zastanowić co z tym fantem zrobić...
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Angella210
Będzie dobrze. Musi być Głowa do góryWyszłam Kobietki.
Za tydz kolejna wizyta coś nie tak z przeziernoscia karkowa albo się nałożyła otoczka z owodni na kark...... Daj Boże.
Rossiczka
Moderatorka
Trzymam kciuki żeby wszystko dobrze było :-)Wyszłam Kobietki.
Piękna dzidzia
gie_er
Musi być dobrze [emoji4] 11 tydzień to ta dolna granica wykonywania badań ciężko pomierzyć jak to takie malusie, w przyszłym tygodniu wszystko będzie dobrze [emoji8]Wyszłam Kobietki.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
DigitalGirl
Moderatorka
Kochana, będzie dobrze! Badasz się regularnie i jakby nie daj Boże coś było poważniejszego to by do Ciebie wydzwaniali i na cito byś się musiała tam pojawić.Szczerze, Ja niestety w takich sytuacjach boję się najgorszego bo demony przeszłości wracają. Jednego raka pokonałam, drugi raz nie dam rady.... zwłaszcza że trochę w mym życiu się pozmienialo bo jestem mamą
Siły i wytrwałości i czekamy z Tobą ma wieści po wizycie :*
Ośka, cholernie mi przykro, że musiałaś przez to przejść. Teraz wszytko będzie dobrze :* zobaczysz
reklama
Millo
Reniuszek a Ty dzis mialas prenatalne czy zwykla wizyte? Bo mi sie tak ubzduralo ale piszesz ze za 2 tyg dopiero.Trzymam kciuki by wszystko bylo dobrze.Dzidziuś wyglada cudnie!Matko takie juz cale maleństwo dokladne![emoji7]Piekne zdjecie dostaliscie!!
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom