reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Wyszłam Kobietki.
Za tydz kolejna wizyta coś nie tak z przeziernoscia karkowa :sad: albo się nałożyła otoczka z owodni na kark...... Daj Boże.
Poza tym jest ok wiek z usg 11tc1d.
Mam zdjęcie 3d. Za tydz lub dwa genetyczne. Zobacz załącznik 806905
Napewno bedzie wszystko dobrze :) bede mocno zaciskac kciuki caly tydzien :) :*:*

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Madzia dobrze napisane!W sedno:*

Rossiczka kiedy sie dowiesz co z ta cytologia nie tak?Jejciu nie stresuj sie za mocno za zapas!Musi byc dobrze!!

Ktora to o tym arbuzie pisala?Musialam kurna poleciec i kupic!Jak tak dalej pojdzie to pojde z torbami:D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
To jaaaa, mam fazę na zapach arbuzaaa :)

1495029249-aaaaaa.jpeg
flipsow nie maja ale tym tez sie zadowole :d dzis bo jutro dieta ;D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Jaki piękny pazuuur :) zazdroszczę. Ja w ciąży dostałam uczulenia na wszelkie mazidla do paznokci :/

Wyszłam Kobietki.
Za tydz kolejna wizyta coś nie tak z przeziernoscia karkowa :sad: albo się nałożyła otoczka z owodni na kark...... Daj Boże.
Poza tym jest ok wiek z usg 11tc1d.
Mam zdjęcie 3d. Za tydz lub dwa genetyczne. Zobacz załącznik 806905
Jakie cudne zdjęcie. Kochana, ono jest jeszcze takie malutkie, pewnie faktycznie ciężko zmierzyć i za tydzień wszystko okaże się być ok. Nie martw się:*

Dziewczyny dziekuje :*****
mam nadzieje, ze to kwestia tego, ze doktor dosc szybko chcial sprawdzic.
Wyglada na to, ze bede najczesciej wizytujaca grudniowka :sorry2:
Miedzy nozkami nic nie bylo widac, doktor mowi, ze moze to bedzie dziewczynka, ale trzeba czekac .

@Millo to nie byly geneetyczne ale doktor zwrocil uwage na ta kreske przy karczku .... na usg widac, ze kreska ma przedluuzenie do polowy worka owodniowego wiec mode sie zeby to byl zarys owodni.
szczegolowe badania za tydzien lub dwa .

@Rossiczka trzymaj sie kochana ! kciuki zacisniete !

A jak pozostale wizytujace ?

reklama
Reniuszek cudne zdjęcie! Będzie dobrze, przecież to jeszcze maleństwo!
Rosiczka będzie dobrze! Musi być!!!

Kupiłam arbuza :p jadę z młodym na trening. Miłego popołudnia ;-)

Do góry