reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Wyszłam Kobietki.
Za tydz kolejna wizyta coś nie tak z przeziernoscia karkowa :sad: albo się nałożyła otoczka z owodni na kark...... Daj Boże.
Poza tym jest ok wiek z usg 11tc1d.
Mam zdjęcie 3d. Za tydz lub dwa genetyczne. Zobacz załącznik 806905

Napewno za tydzień a już za 2 to na 100 %będzie jak być powinno .Dziudzius jest tak mały że doktor pewnie nie jest w stanie dokładnie stwierdzić. Trzymam za Was mocno kciuki .Ja już 24 maja mam prenatalne i też się boję strasznie czy wszystko okej czy będzie tym razem widać dokładnie wszystko., rączki., nóżki itd.Już bym chciała być po .Będzie do dokładnie 13 tydz.skończony

M@dzia Ty ostatnio masz poczucie humoru hi hi ;) :D
A mam, poznałam was trochę to mogę sobie pozwolić, żeby pożartować. Nie możemy być takie całkiem na serio cały czas. Jeśli ma to komuś poprawić humor i ma się lepiej poczuć to super.

Dziewczyny, jeśli wam przeszkadza moje poczucie humoru - dajcie znać, utemperuje się :)

A mam, poznałam was trochę to mogę sobie pozwolić, żeby pożartować. Nie możemy być takie całkiem na serio cały czas. Jeśli ma to komuś poprawić humor i ma się lepiej poczuć to super.

Dziewczyny, jeśli wam przeszkadza moje poczucie humoru - dajcie znać, utemperuje się :)
Zartuj więcej :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Jak dla mnie nic nie zmieniaj - jesteś ekstra i Twoje poczucie humoru jest najlepsze ;)
Jesteś NAJLEPSZA!!!!!!!!! :rofl:

reklama
Do góry