reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Reniuszek powodzenia

Ja przełożyłam wizytę na 18 bo mąż na zarządzie utknął. Niestety coś w cytologii jest nie tak. Tak cholernie się boję. A nawet nie mam jak poplakac bo mój syn się denerwuje.....

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Rossiczka, poczekaj spokojnie na wizytę i dowiedz się co jest nie tak z wynikiem. Jeżeli badasz się regularnie to nie jest to raczej nic co nie mogłoby się samo cofnąć, wiem z doświadczenia, bo rok temu wykryli u mnie stan przed nowotworowy szyjki, a po 8 mc cytologia czysta.

reklama
Rossiczka, silna babka jesteś, będzie dobrze.
Szczerze, Ja niestety w takich sytuacjach boję się najgorszego bo demony przeszłości wracają. Jednego raka pokonałam, drugi raz nie dam rady.... zwłaszcza że trochę w mym życiu się pozmienialo bo jestem mamą

Szczerze, Ja niestety w takich sytuacjach boję się najgorszego bo demony przeszłości wracają. Jednego raka pokonałam, drugi raz nie dam rady.... zwłaszcza że trochę w mym życiu się pozmienialo bo jestem mamą
A kiedy miałaś ostatnie badanie? Wtedy było wszystko dobrze?

Dasz, własnie dlatego, że jesteś mamą. Jesteś silna.
Trzymam kciuki, żeby ta cytologia okazała się błahostką.

Madzia dobrze napisane!W sedno:*

Rossiczka kiedy sie dowiesz co z ta cytologia nie tak?Jejciu nie stresuj sie za mocno za zapas!Musi byc dobrze!!

Ktora to o tym arbuzie pisala?Musialam kurna poleciec i kupic!Jak tak dalej pojdzie to pojde z torbami:D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

1495029249-aaaaaa.jpeg
flipsow nie maja ale tym tez sie zadowole :d dzis bo jutro dieta ;D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Madzia dobrze napisane!W sedno:*

Rossiczka kiedy sie dowiesz co z ta cytologia nie tak?Jejciu nie stresuj sie za mocno za zapas!Musi byc dobrze!!

Ktora to o tym arbuzie pisala?Musialam kurna poleciec i kupic!Jak tak dalej pojdzie to pojde z torbami:D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Carla, ale nie w celach konsumpcyjnych. Miala sie nim nacierac :d

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry