reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Madzia czlowiek czlowiekowi wilkiem niestety..W ludziach malo empatii..:(Nie dziwie się Osce ze sie wachala czy napisav to czy nie.. Nawet wsrod bliskich ludzi mozna nie znalesc zrozumienia a na forach w roznych tematach ludzie tak potrafią pojechac ze glowa mala..

Angella to juz leje do słoika:D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Madzia czlowiek czlowiekowi wilkiem niestety..W ludziach malo empatii..:(Nie dziwie się Osce ze sie wachala czy napisav to czy nie.. Nawet wsrod bliskich ludzi mozna nie znalesc zrozumienia a na forach w roznych tematach ludzie tak potrafią pojechac ze glowa mala..

Angella to juz leje do słoika:D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Millo, ja rozumiem Oske, że się bała nam powiedzieć i wiem jacy są ludzie. Ale nienawidzę hipokryzji.
Już to kiedyś pisałam, że dopóki człowiek nikogo nie krzywdzi (w tym zwierząt i przyrody), to niech żyje jak chce.

Nie obchodzi mnie czy jest zielony, fioletowy czy czarny nakrapiany, czy wierzy w tego czy innego boga, czy też nie wierzy wcale, czy chce mieć 10 dzieci, czy nie chce ich mieć, czy chce mieszkać w pałacu czy w lepiance, czy ma zamiar do końca życia być sam, czy też w związku tej samej płci, czy nawet w jakimś poligamicznym, czy chce mieć żonę 15 lat młodsza, czy 15 lat starszą, czy lubi być bity w łózku, czy woli bić (za obopólna zgodą) - nikogo to nie powinno obchodzić.

Bo trzeba być po prostu dobrym człowiekiem i nie chlapać jęzorem zanim się pomyśli. A my mamy w Polsce 95% miłosiernych katolików, z których połowa kopała by leżącego, tylko dlatego, że leży.

Reniuszek powodzenia

Ja przełożyłam wizytę na 18 bo mąż na zarządzie utknął. Niestety coś w cytologii jest nie tak. Tak cholernie się boję. A nawet nie mam jak poplakac bo mój syn się denerwuje.....

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Reniuszek powodzenia

Ja przełożyłam wizytę na 18 bo mąż na zarządzie utknął. Niestety coś w cytologii jest nie tak. Tak cholernie się boję. A nawet nie mam jak poplakac bo mój syn się denerwuje.....

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Rossiczka, silna babka jesteś, będzie dobrze.

reklama
Teraz już mogę o tym w miarę spokojnie mówić, a było ciezko. Bałam się trochę przyznać Wam co się stało, bo nie każdy to rozumie i krytykuje. Byłam u spowiedzi i skoro Bóg mi wybaczył to i sama próbuje to zrobić. Ale jednak mam dzieciątko na cmentarzu i już nigdy nie będzie tak jak było kiedyś.
Jeszcze raz przepraszam. Może i w Was nakręcam lęk. Tak naprawde dziewczyn z takimi historiami jak moja jest maleńki % i wierzę, że żadnej z nas to nie spotka.

Popłakałam się - bardzo Ci współczuję :hmm:

Do góry