reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

Nie ma problemu, pytaj. Ciąża 2 owodniowa 2 kosmówkowa. W 6+6 widać było 2 zarodki z serduszkami ale jeden był mniejszy o kilka dni. A już wczoraj zamiast tego mniejszego była taka jakby pusta bańka. Lekarka powiedziała że w sumie tak się zdarza i niektóre kobiety czasem nie wiedzą że są w ciąży bliźniaczej bo akurat w okresie kiedy 2 zarodki są widoczne nie mają wykonywanego USG. Będzie dobrze, nie chciałam Was nastraszyć.... A kiedy masz USG?

Ja miałam wczoraj USG było wszystko OK, obydwa rosną jak na drożdżach, kolejne USG mam 26.05. no zobaczymy, wiesz raczej się nie stresuje ale wolę wiedzieć co i jak...
Teraz najważniejsze żeby ten jeden był silny i przetrwał już do końca bez problemów.

reklama
@pasazerka bardzo mi przykro, ale trzymam kciuki za drugie dzieciątko [emoji8] Ty też bądź dzielna.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jutro robię urodziny 4 mojej córki. Będą grilowe urodziny i trochę się dzisiaj narobiłam, jutro jeszcze trochę pracy mnie czeka ale robię to z wielką przyjemnością jak patrzę na nią jaka ona jest szczęśliwa jak się nie może doczekać jutrzejszego dnia - jest przekonana <3 ;)
Będzie miała dwa torty jeden na imprezkę rodzinna, drugi na poniedziałek do przedszkola. Do tego kupiliśmy jej cudny prezent na który chyba padnie z wrażenia. ;) podobno i pogoda ma nam dopisywać. Uciekam spać, miłej nocki dziewczynki.

@pasazerka jej przykro mi ;( dużo sił życzę i odpoczywaj w tym szpitalu BĘDZIE DOBRZE.

......:::::::::9tydz i 4dni::::::::.........

Ja jutro robię urodziny 4 mojej córki. Będą grilowe urodziny i trochę się dzisiaj narobiłam, jutro jeszcze trochę pracy mnie czeka ale robię to z wielką przyjemnością jak patrzę na nią jaka ona jest szczęśliwa jak się nie może doczekać jutrzejszego dnia - jest przekonana <3 ;)
Będzie miała dwa torty jeden na imprezkę rodzinna, drugi na poniedziałek do przedszkola. Do tego kupiliśmy jej cudny prezent na który chyba padnie z wrażenia. ;) podobno i pogoda ma nam dopisywać. Uciekam spać, miłej nocki dziewczynki.

@pasazerka jej przykro mi ;( dużo sił życzę i odpoczywaj w tym szpitalu BĘDZIE DOBRZE.

A co kupiliście??

A co kupiliście??
Domek dla lalek drewniany, z drewnianymi mebelkami 119 cm ;) i z winda. ;)
1494708765-aaaaaa.jpeg

Hej dziewczyny! Ja dziś nadaje że szpitala. Poszłam wczoraj na wizyte bo czułam jakiś niepokój no i to ciśnienie...okazało się z bliźniaków pozostał tylko 1 :( na szczęście jest silny i powinien dać radę. Lekarka od razu załatwiła mi miejsce na oddziale, i tak sobie leżę. Wszpitalu podłączyli mi holtera ale dziś jak na złość ciśnienie mam w normie i nic lekarzy nie niepokoi:/ pozdrawiam Was! Miłego weekendu!
bardzo mi przykro :( trzymam kciuki za drugiego maluszka ! Na pewno da rade !

Hej kochane :* jak tam dzis u was samopoczucie? Ja zaczynam za dwa dni 12 tydzień a dzisiaj czuje ze powoli wracam do zywych. Z rana tylko delikatne mdlosci i udalo mi sie zjesc zdrowe sniadanko chociaz juz myslalam ze chleba żytniego do konca ciazy nie tkne hehe :) moje chlopaki jeszcze spia a ja sie relaksuje w ciszy przed tv :) obiad u szefowej wiec przy garach tez stac nie muszę :) milego dnia wam zycze i pieknej pogody :*****

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny doradźcie proszę. Do badań genetycznych mam jeszcze dwa tygodnie, a już umieram ze strachu. Noszę się z zamiarem pójścia na usg w przyszłym tygodniu do zupełne innej lekarki z najnowocześniejszym sprzętem w mojej okolicy. Po moich przejściach chcę wiedzieć już na czym stoję. Niby to tylko tydzień wczesniej, ale byłby to o tydzień mniej stresu. Jak myślicie? Według om w poniedziałek, a według usg w środę będzie równo 11 tyg. Myślę, że na usg najwcześniej udałoby mi się zapisać na piątek.

reklama
Dziewczyny doradźcie proszę. Do badań genetycznych mam jeszcze dwa tygodnie, a już umieram ze strachu. Noszę się z zamiarem pójścia na usg w przyszłym tygodniu do zupełne innej lekarki z najnowocześniejszym sprzętem w mojej okolicy. Po moich przejściach chcę wiedzieć już na czym stoję. Niby to tylko tydzień wczesniej, ale byłby to o tydzień mniej stresu. Jak myślicie? Według om w poniedziałek, a według usg w środę będzie równo 11 tyg. Myślę, że na usg najwcześniej udałoby mi się zapisać na piątek.
Jeśli masz sie tak stresować to ja bym poszla. Jesli jeszcze nie zobaczy wszystkiego to tydzien pozniej bedziesz miala i tak te umowione badania.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry