o... fajnie wiedzieć, jak wyszłam z wizyty, to po drodze zaszłam do apteki (mam przepisaną wersję z +) i zapłaciłam 2 razy tyle... następnym razem o tym pomyślęPrzez interenet mama dha premium chyba 35zl
reklama
No wlasnie i to mi nie daje spokoju, co prawda byłam u niej dwa tygodnie wcześniej i wtedy robiła usg i wszystko było ok Wiec moze stwierdziła ze po dwóch tygodniach jeśli nie ma plamien to wystarczy zwykle badanie... nie mam pojęcia. Boli mnie tez nad pępkiem, juz nie wiem czy to żołądek czy co... ahhh oszaleć możnaDelikatne bóle są ok. Ale że cię palcami badała?? TO jest dziwne, jak niby na tej podstawie stwierdzi czy wszystko z dzidzią jest ok??
M@gda
Moderatorka
Ja sobie na 3 miesiące od razu zamówie i jakiś bio oil czy inny bo w aptekach też 2 razy drożej.o... fajnie wiedzieć, jak wyszłam z wizyty, to po drodze zaszłam do apteki (mam przepisaną wersję z +) i zapłaciłam 2 razy tyle... następnym razem o tym pomyślę
Dziewczyny, co najlepsze żeby rozstępy się nie porobiły??
reniuszek
Love in the knick of time
Ja sobie na 3 miesiące od razu zamówie i jakiś bio oil czy inny bo w aptekach też 2 razy drożej.
Dziewczyny, co najlepsze żeby rozstępy się nie porobiły??
Tego nie da się przewidzieć wszystko zależy od kondycji skóry ogólnie.
Ale można w ciąży pielęgnować oliwkami np oliwka bambino jest super.
Olej z pestek malin też jest ok na wzmocnienie struktury skóry.
Ja smarowania chwilę w 3 miesiącu oliwka z babydreama mama.
Później kompletnie niczym bo miałam zakaz dotykania brzucha i ani jednego rozstępu.
Z tymże dużo smarowalam przed ciąża ciał olejem z pestek malin.
Nie ma reguły tak mi się wydaje.
mrsMalec
Fanka BB :)
Dziwne . Ja tez byłam u gin po 2 tygodniach i tez u mnie wszystko ok ale badała mnir palcami i usg robiła dokładne wiec niewiem . Na twoim miejscu poszła bym jeszcze do innego ginNo wlasnie i to mi nie daje spokoju, co prawda byłam u niej dwa tygodnie wcześniej i wtedy robiła usg i wszystko było ok Wiec moze stwierdziła ze po dwóch tygodniach jeśli nie ma plamien to wystarczy zwykle badanie... nie mam pojęcia. Boli mnie tez nad pępkiem, juz nie wiem czy to żołądek czy co... ahhh oszaleć można
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Własnie też tak myślę... Gosik, który ty teraz tydzień jesteś?Dziwne . Ja tez byłam u gin po 2 tygodniach i tez u mnie wszystko ok ale badała mnir palcami i usg robiła dokładne wiec niewiem . Na twoim miejscu poszła bym jeszcze do innego gin
mrsMalec
Ja jednego dnia byłam badana przez 2 różnych ginekologów bo mam cyste na jajniku a na drugi dzień byłam badana przez jeszcze jednego innego gin.. jak pani doktor może przebadać cie palcami i powiedzieć ze wszystko ok nie przebadajac maluszka ?
gie_er
Jak poroniłam w lutym to niby według @ był 9 tydzień z kawałkiem a lekarz który mnie przyjmował palpacyjnie stwierdził że macica rozpulchniona 8 tydzien i USG przed zabiegiem potwierdziło że wielkość dziecka odpowiadała 7w5dDziwne . Ja tez byłam u gin po 2 tygodniach i tez u mnie wszystko ok ale badała mnir palcami i usg robiła dokładne wiec niewiem . Na twoim miejscu poszła bym jeszcze do innego gin
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
eklerkaa
Oo Madzia pięknie! Z tego co pamiętam miałaś ostatni @ 7 marca czyli tak jak ja i z terminem tyle że u mnie niby ciąża o 3 dni młodsza i mój maluszek ma 1,5 !! Gratuluje szczęśliwej wizyty )!I ja po wizycie.
Orzeszek to już spory orzech - ma prawie 2 cm. I serduszko bije jak dzwon
Zdjęcie wstawię później.
......:::::::::8tydz i 4dni::::::::.........