M@gda
Moderatorka
Z dziś mi wyszło 11.12, ale ja trzymam się póki co 13.12, bo usg to póki co mało dokładne jest. W zależności jak zmierzysz taki termin ci poda.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z dziś mi wyszło 11.12, ale ja trzymam się póki co 13.12, bo usg to póki co mało dokładne jest. W zależności jak zmierzysz taki termin ci poda.
Usg prenatalne + test PAPPADziewczyny czy Wy robicie tylko usg prenatalne, czy coś więcej w tym kierunku?
Moja Pani doktor powiedziała, że zrobimy USG genetyczne, a jak coś będzie nie tak to dopiero wtedy test PappaDziewczyny czy Wy robicie tylko usg prenatalne, czy coś więcej w tym kierunku?
Ja biorę 75Jakie dawki acard bierzecie? Bo mi lekarka zapisała ta wyższą czyli 150 1x1
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
I ja po wizycie.
Orzeszek to już spory orzech - ma prawie 2 cm. I serduszko bije jak dzwon
Zdjęcie wstawię później.
Hej dziewczyny. Ja już po wizycie.
I było silne serduszko [emoji173]
Tętno 150/min
Początek 8 tyg. Termin na 28.12
No właśnie ja mam to samo. Lekarz powiedział, że samo usg wystarczy, a jak będzie coś nie tak, to test pappa.Moja Pani doktor powiedziała, że zrobimy USG genetyczne, a jak coś będzie nie tak to dopiero wtedy test Pappa
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Super