reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Jezu nic nie jem, jakiś owoc w ciągu dnia i tyle mojego jedzenia, czuje ze jestem głodna a nie mam na nic ochoty bo patrzeć na jedzenie nie mogę albo mi śmierdzi. ;/

......:::::::::8tydz i 4dni::::::::.........

reklama
Oo Madzia pięknie! Z tego co pamiętam miałaś ostatni @ 7 marca czyli tak jak ja i z terminem tyle że u mnie niby ciąża o 3 dni młodsza i mój maluszek ma 1,5 !! Gratuluje szczęśliwej wizyty ;))!

......:::::::::8tydz i 4dni::::::::.........
YYYY ja po in vitro, miesiączka jest u mnie drugorzędną sprawą ;) Ale jakby to przełożyć na OM przeliczać to byłoby to 23.03.

Ja mam jeszcze problemy z piciem wody. Zawsze piłam dużo, a teraz mi nie wchodzi. Wiem, że powinnyśmy pić dużo, ale nie daje rady.

Zrobiłam sobie pyszną zupę krem pomidorową, to mi dzisiaj wchodziło. Ale martwie się, bo wiem że powinnyśmy dobrze się odżywiać, ale nie da się..

wykąpana i kładę się spać bo napracowałam się dzisiaj. Poodkurzałam (mąż sprawił mi nowy odkurzacz
emoji4.png
) . Zrobiłam trzy prania, poprasowałam cały kosz ubrań po praniu, umyłam balkon, podłogi i klatkę schodowa bo gowniarz z góry całe błoto z butów wyciera o schody. Po umyciu klatki znów mam świeże błoto i szlag mnie trafił. A umyć klatkę u nas to wyczyn bo pełno kłaków z psa jednej sąsiadki, nawet wcześniejsze zamiatanie mało daje.

m3sx3e3kt8upoqjd.png
[/QUOTE]
O kurcze podziwiam
Ja z tego co pamiętam z poprzedniej ciąży to przelewy miałam od pracodawcy

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
To zależy jak duża jest firma tzn ile zatrudnia osob. Wtedy inaczej rozliczaja sie z zusem. Bo jak duża to np od mojej firmy caly czas dostawalam prxelewy, a oni pozniej jakos rozliczenia z susem maja

reklama
Do góry