CarlaR
Fanka BB :)
Jaki już z Niego wiekolud <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaki już z Niego wiekolud <3
Orzech wołoski. Ciekawe kiedy upgradnie się do kokosa i co potem...Jaki już z Niego wiekolud <3
Ślicznie! Gratuluję.
Taki ból jest normalny bo macica Ci się rozszerza póki ból nie jest ciągły i nie boli bardzo mocno to wszystko jest wporządkuHej Dziewczyny, powiedzcie mi czy Was tez pobolewa dolna cześć pleców i czasami brzuch? W środę byłam u gin i niby wszystko dobrze ale nie robiła usg tylko badała palcami [emoji14] i stwierdziła ze jest dobrze, rośnie...
Fajnie, że to napisałaś. Ale uważasz, ze usg prenatalne warto?Tyle ze test pappa powinno sie wykonywac w dniu usg.
Powiem wam dziewczyny, ze jesli w rodzinie nie wystepowaly zadne choroby genetyczne to nie ma sensu robic testu, bo on pokazuje ryzyko wystapienia choroby, a nie ze choroba wystapi. Prawda jest taka, ze wiecej przy tym tescie kobiety sie stresuja, niz to warte.
Ślicznie! Gratuluję.
Pozostałe dziewczyny dla was również gratulacje udanych wizyt :-*
Jak u Was z zachciankami kulinarnym??
Mój em dzisiaj się lekko podirytowal, że tak szt bo mi się zmienia..
Gin na wizycie polecił mi witaminy dodatkowo z dha.
Koszt opakowania 80zl. Szok.
U nas odpukać jest lepiej już kolejny dzień leżę i napięcia brzuszka i plamienia minęły.
A pomyśleć, że jak nie wiedziałam o ciąży do 7 tyg to biegalam po kilkanaście km pff. Co świadomość i lęk robi. Ehhh
Hej Dziewczyny, powiedzcie mi czy Was tez pobolewa dolna cześć pleców i czasami brzuch? W środę byłam u gin i niby wszystko dobrze ale nie robiła usg tylko badała palcami i stwierdziła ze jest dobrze, rośnie...
Ja też mam od ostatniej wizyty witaminy z DHA (u mnie to było 70 zł za opakowanie na miesiąc) ale za to odstawiłam wcześniejszy kwas foliowy bo był w tych witaminach i gin stwierdził, że wystarczy w moim przypadku i chwilowo mam odstawione na około miesiąc żelazo Sorbifer (innego nie przyswajam) bo podobno wzmaga mdłości więc wyszło mi na szczęście nie wiele drożej niż wcześniej. Do tego dalej jestem na Euthyrox'ie. Te moje witaminy to "Mama DHA premium +".Gin na wizycie polecił mi witaminy dodatkowo z dha.
Koszt opakowania 80zl. Szok.
Dzięki Madziu wybrałam już mama dha te ktore mialam z adamedu 2 listki. Gin mnie jednak namówił na inne które mają więcej kwasów omega med pregna.Przez interenet mama dha premium chyba 35zl