reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Moj maz dzisiaj najlepszy. Caly tydzien sie mijalismy bo ja w szkole a on do pracy. Lezymy dzisiaj razem w lozku ten mnie maca po brzuchu i mowi: kochanie gdzie sa twoje boczki. Mowie mi ze nie ma bo malo jem bo mi niedobrze na co slysze : taaa pewnie Ci niedobrze bo tak malo jesz idziemy dzisiaj na miasto na obiad ;D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej,
Ja juz po wizycie,
Minionek ma 1,83cm, pani doktor pokazala mi na wykresie, ze serduszko bije.
Ogolnie stwierdzila, ze osiwieje przez ta moja ciaze:).
Ja tez jestem juz spokojniejsza.
Zdjecia nie pokazuje bo aparat jest slabej jakości i na zdjeciu widac wielka plame:).
Według usg jestem w 8.2tyg, na usg i na test pappa ide po 5czerwca.
Teraz czeka mnie wizyta 23, bo od 21 koncze wychowawczy i wracam do pracy, pani doktor sama zaproponowala zwolnienie i powiedziala, ze nie będzie problemu z wystawieniem wstecz o 2dni.
Jestem taka szczesliwa, ze wszystko ok:)

Superaśnie !!

Hej dziewczyny. Ja już po wizycie.
I było silne serduszko [emoji173]
Tętno 150/min
Początek 8 tyg. Termin na 28.12
1494066993-aaaaaa.jpeg

m3sx3e3k3kg0z09h.png

Dziewczyny, mam pytanie z innej beczki. Jak ZUS zaczyna płacić nam na zwolnieniu to robi to bezpośrednio nam czy oddaje pracodawcy ?

m3sx3e3kt8upoqjd.png
Zależy ilu pracowników firma zatrudnia. Wydaje mi się, że jeżeli powyżej 10 osób to wtedy pracodawca wypłaca i rozlicza się z ZUSem, a jak mniej niż 10 to wtedy prosto z zusu, ale może ktoś wie lepiej[emoji4]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry