Dziewczyny jakbym o sobie czytała a myślałam że coś ze mną nie tak ze chyba to nie przez ciążę tylko mi się coś w głowie przestawiło ale całe szczęście nie. Robię tylko to co naprawdę muszę a dziś sobota więc muszę dużo ale jak wyjdzie zobaczymy...pozdrawiam Was Kochane i miłej soboty
reklama
gie_er
Fanka BB :)
Jakie dawki acard bierzecie? Bo mi lekarka zapisała ta wyższą czyli 150 1x1
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
gie_er
Ale od grudnia wagą się nie zmieniła, a wtedy nie brałam wcale u tej samej babeczki, mimo że ciąża była stymulowana.Ja mam standardowe 75 ale Ty mpwilas ze twoja waga jakas duza?? Moze dlatego? W moim kregu dziewczyn starajacych sie i z historia wszystkie bierzemy 75 zadko ktora ma 150.
M@gda
Moderatorka
Acard rozrzedza krew. Moze ze wzgledy na poronienie i ryzyko.skzepow w lozysku dostalas zamist zastrzykow.Ale od grudnia wagą się nie zmieniła, a wtedy nie brałam wcale u tej samej babeczki, mimo że ciąża była stymulowana.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
tusiaczzek1988
Jakie dawki acard bierzecie? Bo mi lekarka zapisała ta wyższą czyli 150 1x1
Ja brałam 75 ale ze względu na krwiaka w macicy i krwawienia pani doktor zaleciła acesan 50mg(to samo co acard) bo te leki mogą wzmagać krwawienie.
mrsMalec
SuperHej,
Ja juz po wizycie,
Minionek ma 1,83cm, pani doktor pokazala mi na wykresie, ze serduszko bije.
Ogolnie stwierdzila, ze osiwieje przez ta moja ciaze.
Ja tez jestem juz spokojniejsza.
Zdjecia nie pokazuje bo aparat jest slabej jakości i na zdjeciu widac wielka plame.
Według usg jestem w 8.2tyg, na usg i na test pappa ide po 5czerwca.
Teraz czeka mnie wizyta 23, bo od 21 koncze wychowawczy i wracam do pracy, pani doktor sama zaproponowala zwolnienie i powiedziala, ze nie będzie problemu z wystawieniem wstecz o 2dni.
Jestem taka szczesliwa, ze wszystko ok
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
mrsMalec
Zinc
Ja bardzo dobrze [emoji3] piękna pogoda i znowu wolny dzień [emoji4]
reklama
CarlaR
Dzięki kochane za pocieszenie. Mam nadzieję, że będzie ok i to cholerstwo nie wpłynie źle na ciążę. Kilka razy tak mnie złapało, że myślałam że się uduszę;( Mąż dziś ma sobotę pracującą, a my z Bartkiem sami w domu. Zrobiłam pranie, posprzątalam w calym domu i na tym koniec. Opadlam z sił, masakra. Nie mam siły wcale. Na szczęście synek jest dziś wyjatkowo wyrozumiały i zajmuje się sam sobą. Poleże a później idę robić obiad.