reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Dziewczyny jakbym o sobie czytała a myślałam że coś ze mną nie tak ze chyba to nie przez ciążę tylko mi się coś w głowie przestawiło :)ale całe szczęście nie. Robię tylko to co naprawdę muszę a dziś sobota więc muszę dużo ale jak wyjdzie zobaczymy...pozdrawiam Was Kochane i miłej soboty :D

reklama
Ja mam standardowe 75 ale Ty mpwilas ze twoja waga jakas duza?? Moze dlatego? W moim kregu dziewczyn starajacych sie i z historia wszystkie bierzemy 75 zadko ktora ma 150.

Ja mam standardowe 75 ale Ty mpwilas ze twoja waga jakas duza?? Moze dlatego? W moim kregu dziewczyn starajacych sie i z historia wszystkie bierzemy 75 zadko ktora ma 150.
Ale od grudnia wagą się nie zmieniła, a wtedy nie brałam wcale u tej samej babeczki, mimo że ciąża była stymulowana.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale od grudnia wagą się nie zmieniła, a wtedy nie brałam wcale u tej samej babeczki, mimo że ciąża była stymulowana.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Acard rozrzedza krew. Moze ze wzgledy na poronienie i ryzyko.skzepow w lozysku dostalas zamist zastrzykow.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej,
Ja juz po wizycie,
Minionek ma 1,83cm, pani doktor pokazala mi na wykresie, ze serduszko bije.
Ogolnie stwierdzila, ze osiwieje przez ta moja ciaze:).
Ja tez jestem juz spokojniejsza.
Zdjecia nie pokazuje bo aparat jest slabej jakości i na zdjeciu widac wielka plame:).
Według usg jestem w 8.2tyg, na usg i na test pappa ide po 5czerwca.
Teraz czeka mnie wizyta 23, bo od 21 koncze wychowawczy i wracam do pracy, pani doktor sama zaproponowala zwolnienie i powiedziala, ze nie będzie problemu z wystawieniem wstecz o 2dni.
Jestem taka szczesliwa, ze wszystko ok:)
Super ;)

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

Jak się mamusie dzisiaj czujecie??

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bardzo dobrze [emoji3] piękna pogoda i znowu wolny dzień [emoji4]

7v8rflw1jd7z9oat.png

reklama
Dzięki kochane za pocieszenie. Mam nadzieję, że będzie ok i to cholerstwo nie wpłynie źle na ciążę. Kilka razy tak mnie złapało, że myślałam że się uduszę;( Mąż dziś ma sobotę pracującą, a my z Bartkiem sami w domu. Zrobiłam pranie, posprzątalam w calym domu i na tym koniec. Opadlam z sił, masakra. Nie mam siły wcale. Na szczęście synek jest dziś wyjatkowo wyrozumiały i zajmuje się sam sobą. Poleże a później idę robić obiad.

Do góry