reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
@Mikado93 ręcznik na namoczony połóż na stawy. Szybko gorączka Ci przejdzie.

@mrsMalec czekamy na wieści i zdjęcia :D

@CarlaR zrób sobie syrop z cebuli najlepszy domowy sposób na kaszel. Możesz herbatkę z miodem i imbirem.

@Asiula24 znam ten ból kiedy jest rana na brzuchu a trzeba kaszlnąć. Zaksztusiłam się wodą i strasznie się męczyłam po tej akcji wolałam nie pić niż to powtórzyć.

Hej dopiero wróciłam ;) wszystko jest wporządku ;) serduszko biło jak szalone :) fasolek ma się dobrze :)
1494006665-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już wykąpana i kładę się spać bo napracowałam się dzisiaj. Poodkurzałam (mąż sprawił mi nowy odkurzacz [emoji4]) . Zrobiłam trzy prania, poprasowałam cały kosz ubrań po praniu, umyłam balkon, podłogi i klatkę schodowa bo gowniarz z góry całe błoto z butów wyciera o schody. Po umyciu klatki znów mam świeże błoto i szlag mnie trafił. A umyć klatkę u nas to wyczyn bo pełno kłaków z psa jednej sąsiadki, nawet wcześniejsze zamiatanie mało daje.

m3sx3e3kt8upoqjd.png
To podziwiam , ja dałam radę dzisiaj zrobić obiad i zmienić pościel, A także nastawić trzy pralki i wrzucić rzeczy później do suszarki. A Chciałam posprzątać i w końcu poprasowac A tu nic z tego. Mój dom niestety wygląda coraz Gorzej....

Też macie taką burzę hormonów, jeśli chodzi o charakter? U mnie się wszystko zmieniło o 180 stopni. Jak zawsze byłam spokojna aż nadto (dosłownie miewałam problemy z tego powodu), to teraz jak mnie coś z równowagi wyprowadzi to potrafię awanturę zrobić że hej, aż mi głupio po wszystkim się robi. Do tego zawsze byłam typem kobiety niezależnej, a tu ciążowe dolegliwości i chorubsko sprawiają że nie mam siły na dotychczasowe zawrotne tempo życia, co mnie jeszcze chyba nakręca do tych ataków...

Chciałabym jakoś się z tym ogarnąć ale no wychodzi tak, że przed momentem pożarłam się z moim S. :-/ Już głupieję...

reklama
Dziewczyny umieram zgaga mnie tak pali że dochodzi do wymiotów ja się wykończę a jutro mam trochę spraw do załatwienia odebrać z kościoła albę potem jechać i wymienić bluzę bo jest uszkodzona a na zmianę mam to zgagę to mdłości już mam dość i nic nie działa :(

Do góry