reklama
@Mikado93 ręcznik na namoczony połóż na stawy. Szybko gorączka Ci przejdzie.
@mrsMalec czekamy na wieści i zdjęcia
@CarlaR zrób sobie syrop z cebuli najlepszy domowy sposób na kaszel. Możesz herbatkę z miodem i imbirem.
@Asiula24 znam ten ból kiedy jest rana na brzuchu a trzeba kaszlnąć. Zaksztusiłam się wodą i strasznie się męczyłam po tej akcji wolałam nie pić niż to powtórzyć.
@mrsMalec czekamy na wieści i zdjęcia
@CarlaR zrób sobie syrop z cebuli najlepszy domowy sposób na kaszel. Możesz herbatkę z miodem i imbirem.
@Asiula24 znam ten ból kiedy jest rana na brzuchu a trzeba kaszlnąć. Zaksztusiłam się wodą i strasznie się męczyłam po tej akcji wolałam nie pić niż to powtórzyć.
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
gie er ja wlasnie ide po 10 maja na te wszystkie badania krwi wyjdzie mnie 200zł :/
Ty też jesteś z bielska więc może Ci się przyda !!!
darmowe usg 4d
Link do: Zobacz swoje dziecko w brzuchu
Co do leków ja biorę na podtrzymanie teraz duphaston i przy 1 ciąży też brałam i wierzę ,że ten lek pomaga .
Ty też jesteś z bielska więc może Ci się przyda !!!
darmowe usg 4d
Link do: Zobacz swoje dziecko w brzuchu
Co do leków ja biorę na podtrzymanie teraz duphaston i przy 1 ciąży też brałam i wierzę ,że ten lek pomaga .
mrsMalec
Fanka BB :)
Hej dopiero wróciłam wszystko jest wporządku serduszko biło jak szalone fasolek ma się dobrze
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Super!! GratkiHej dopiero wróciłam wszystko jest wporządku serduszko biło jak szalone fasolek ma się dobrze
Angella210
Fanka BB :)
SuperHej dopiero wróciłam wszystko jest wporządku serduszko biło jak szalone fasolek ma się dobrze
Rossiczka
Moderatorka
To podziwiam , ja dałam radę dzisiaj zrobić obiad i zmienić pościel, A także nastawić trzy pralki i wrzucić rzeczy później do suszarki. A Chciałam posprzątać i w końcu poprasowac A tu nic z tego. Mój dom niestety wygląda coraz Gorzej....Ja już wykąpana i kładę się spać bo napracowałam się dzisiaj. Poodkurzałam (mąż sprawił mi nowy odkurzacz [emoji4]) . Zrobiłam trzy prania, poprasowałam cały kosz ubrań po praniu, umyłam balkon, podłogi i klatkę schodowa bo gowniarz z góry całe błoto z butów wyciera o schody. Po umyciu klatki znów mam świeże błoto i szlag mnie trafił. A umyć klatkę u nas to wyczyn bo pełno kłaków z psa jednej sąsiadki, nawet wcześniejsze zamiatanie mało daje.
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
No i superHej dopiero wróciłam wszystko jest wporządku serduszko biło jak szalone fasolek ma się dobrze
Też macie taką burzę hormonów, jeśli chodzi o charakter? U mnie się wszystko zmieniło o 180 stopni. Jak zawsze byłam spokojna aż nadto (dosłownie miewałam problemy z tego powodu), to teraz jak mnie coś z równowagi wyprowadzi to potrafię awanturę zrobić że hej, aż mi głupio po wszystkim się robi. Do tego zawsze byłam typem kobiety niezależnej, a tu ciążowe dolegliwości i chorubsko sprawiają że nie mam siły na dotychczasowe zawrotne tempo życia, co mnie jeszcze chyba nakręca do tych ataków...
Chciałabym jakoś się z tym ogarnąć ale no wychodzi tak, że przed momentem pożarłam się z moim S. :-/ Już głupieję...
Chciałabym jakoś się z tym ogarnąć ale no wychodzi tak, że przed momentem pożarłam się z moim S. :-/ Już głupieję...
reklama
Dziewczyny umieram zgaga mnie tak pali że dochodzi do wymiotów ja się wykończę a jutro mam trochę spraw do załatwienia odebrać z kościoła albę potem jechać i wymienić bluzę bo jest uszkodzona a na zmianę mam to zgagę to mdłości już mam dość i nic nie działa