reklama
iwilleatyou
Fanka BB :)
Ja mam odwrotnie dwa kilo na minusie narazie jak mnie dzisiaj zwazyli. Mam ochote cos zjesc bez bolu zoladka ale jak masz apetyt to wcinaj na zdrowko :*Ludzie... Dziewczyny zaraz peknę. Tylko jej i jem. Już nie mogę, ale dalej jem. Głód mi nie odpuszcza. Też tak macie? Mam już tego dość.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Fasolka89
Mam to samo co godzinę muszę jeść duże ilości bo jak robię się głodna to mnie mdli na noc przy łóżku mam jedzenie i w nocy 2-3 się budzę i jemLudzie... Dziewczyny zaraz peknę. Tylko jej i jem. Już nie mogę, ale dalej jem. Głód mi nie odpuszcza. Też tak macie? Mam już tego dość.
Mandy33
Zaciekawiona BB
Ja tez czekam na wizytę 2 maja i ba,serduszko [emoji173][emoji173]Ja jeszcze serduszka nie widziałam i mam nadzieje że teraz zobaczę
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
mrsMalec
Jej ostatnio mi się tak pizzy chciało ale .. moja znajoma przez ciążę jadła fast foody .. i dzieciątko jej się urodziło chore .. lekarz twierdzi ze przez fast foody.. okazało się ze ma wiodkosc mięśni .. ma 6 mies i główki sama nie trzyma ani nie jest takim żywym dzieciatkiem.. a teraz wyszło jej na dodatek niezgodność genów i dziecko może dożyć tylko 2 lata czasami cudem udaje się dłużej ale to sporadyczne przypadki .. także ja w ciąży odpuszczam fast foodyA ja już nie mogę się doczekać 2 Maja i zobaczyć maluszka
Ja właśnie czekam na pizze bo mi się za chciało i cały czas mi zimno i ta pogoda paskudna bleeee odechciewa się wszystkiego brak motywacji do czego kol wiek
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
kosa1212
Ja niestety nie mogę [emoji22] zjem mały kawałek i od razu ogromne wzdęcie brzucha. Masakra. Przeczytałam chyba wszystko co możliwe na temat tych wzdęc i nic nie pomaga. Nie dość że czuję sie ociężale to jeszcze w każdych spodniach muszę guziki rozpinac bo brzuch jak w 5 miesiącu a nie 7 tygodniu. Ratujcie może wy macie jakieś sprawdzone cudo!!!!Ludzie... Dziewczyny zaraz peknę. Tylko jej i jem. Już nie mogę, ale dalej jem. Głód mi nie odpuszcza. Też tak macie? Mam już tego dość.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
mrsMalec
Zielona herbata powinna pomocJa niestety nie mogę [emoji22] zjem mały kawałek i od razu ogromne wzdęcie brzucha. Masakra. Przeczytałam chyba wszystko co możliwe na temat tych wzdęc i nic nie pomaga. Nie dość że czuję sie ociężale to jeszcze w każdych spodniach muszę guziki rozpinac bo brzuch jak w 5 miesiącu a nie 7 tygodniu. Ratujcie może wy macie jakieś sprawdzone cudo!!!!
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
mrsMalec
Kosa1212 ja też jestem w 7 tygodniu i w żadne spodnie się nie mieszcze^^ wszystkie jeansy dziś odłożyłam na wyższą półkę; ) zostały tylko leginsy . Najwygodniej mi się w nich chodzi
iwilleatyou
Na wzdęcia to herbata ale z kopru wloskiego. Ja wg zaczelam pic ziola, rumianek miete i nie mam juz takich wzdec. A koper jest super
reklama
M@gda
Moderatorka
Dziewczyny, mój mąż zadzwonił do mnie z "extra" wiadomością, że jutro lecimy na majówkę....
Ustalił z moim ginekologiem czy mogę latać etc. Więc nie mam żadnej wymówki.
A ja nie chce, bo w skrócie czuje się jak kupa G.... Jeszcze nigdy tak źle się nie czułam we własnej skórze jak teraz. Czuje się staro, brzydko, beznadziejnie.
Nie mogę mu odmówić bo się chłopak postarał, ale jestem zła. Chyba najbardziej na siebie....
Makabra, zamiast pakować nas, czy lecieć po jakieś ciuchy etc, to siedzę i becze
Tak, śmiało możecie mnie potraktować jak pusta babę. Pewnie też bym tak o sobie pomyślała....
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tam jestem domatorem, nigdzie mi nie jest tak dobrze jak w domu.