reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

1493391635-aaaaaa.jpeg

A to jest nasz Dziedzic :)
[emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]

reklama
Mam pytanie na temat coli bo bym tylko to piła tak mi się chce w domu na mnie krzyczą, że w ciszy nie zdrowe bo kości itp.
A tak ps. muszę iść do dentysty bo czarno będę widzieć mój stan zębów nigdy nie miałam chorego zęba, a teraz myje tak szybko żeby bo jak wkladam szczoteczkę do jest tylko bleeee no i w nocy jem. po weekendzie majowym zapisze się do dentysty moja mama mówi,że powinnam teraz dużo wapniaprzyjmować bo to pomaga, może macie jeszcze jakieś sposoby?

Mam pytanie na temat coli bo bym tylko to piła tak mi się chce w domu na mnie krzyczą, że w ciszy nie zdrowe bo kości itp.
A tak ps. muszę iść do dentysty bo czarno będę widzieć mój stan zębów nigdy nie miałam chorego zęba, a teraz myje tak szybko żeby bo jak wkladam szczoteczkę do jest tylko bleeee no i w nocy jem. po weekendzie majowym zapisze się do dentysty moja mama mówi,że powinnam teraz dużo wapniaprzyjmować bo to pomaga, może macie jeszcze jakieś sposoby?
Pij mleko :)

Gratuluje wszystkim wizytującym, super wieści :)

@Rossiczka też cię rozumiem, bo czuję się strasznie grubo i brzydko mimo że nikt jeszcze nie zauważył, żeby coś się we mnie zmieniło. Ale wykorzystaj dobrze szanse na taki odpoczynek, bo za kilka miesięcy nie będzie takiej możliwości :D zazdroszczę bardzo! Ja miałam jechać w niedzielę nad jezioro na ryby, pod namiot na 2 dni. Na razie czarno to widzę....

Ja się czuję strasznie okropnie grubo i źle. Ja mam już z jakieś 2 kg na plusie kiedy teraz super bardzo uważam ;( z synkiem to samo było ;(ppiersi masakra ;(.
Syn dzisiaj pierwszy raz wracał że szkoły rowerem, ja biegłam za nim z trzema siatkami, zastanawiam się czy to nie sposób

Hej dziewczyny.

Właśnie wróciłam do domu. Byłam w pracy ogarnąć swoje biurko i przekazywać obowiązki dziewczynie. Ależ mi się nie chciało wychodzić z pracy do domu.....

Dzisiaj mój eM mnie zaskoczył. Z nienacka zabrał mnie do Rossmanna na promocję, o której ja nie wiedziałam. Miało być kup sobie coś za 100zl.... Promocja 49%.
Gdy zobaczył jak stoję jak zaczarowana przed tymi szafa mi z kolorowymi mazidlami sam stwierdził- kochanie bierz na zapas
I taki oto prezent mi zrobił mój emek.
Jak się ogarnę to odczyta te 80 postów co naskrobalyscie :-)

Oczywiście gratuluję wszystkim udanych wizyt i cudny Ch fasolek :-*DSC_0474.jpg

Załączniki

• DSC_0474.jpg
    DSC_0474.jpg
    54,1 KB · Wyświetleń: 93
@Millo @DigitalGirl jakie cudne i duże skarbusie <3 super wieści.

@Ankuś ja też miałam Dziś sen że małe w brzuchu mi zmarło i że gdzieś się modlilam "wieczny odpoczynek" straszne to było..... czekam z niecierpliwością do 4tego bo wtedy serduszko mam zobaczyć.

@Fasolka89 u mnie cola musi być wczoraj chyba z litr wypiłam dziś szklankę. ;)

......:::::::::7tydz i 3dni::::::::.........

reklama
dziewczyny ile wy piszecie .... nie ogarniam :D

Mam dwa pytania :

ostatnio (zazwyczaj w nocy ) przy obracaniu sie z boku na bok boli mnie coś po prawej stronie w podbrzuszu ale to chyba normalne ????

też was boli dół kręgosłupa ? ja nie kiedy jak dłużej posiedze lub poleże w jednej pozycji to wstaje i tak mi tam na dole promieniuje ,że masakra

Do góry