reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Ludzie... Dziewczyny zaraz peknę. Tylko jej i jem. Już nie mogę, ale dalej jem. Głód mi nie odpuszcza. Też tak macie? Mam już tego dość.

o boziuniu ja mam to samo.. normalnie szału zaraz dostanę.. caly czas coś jem..
a wydeło mnie dziś jakbym była w jakimś 5 miesiącu.. aż córka powiedziała do mnie dziś :mamo ale Ty masz już duży brzuch.. a to dopiero 8tyg+1d. A z natury jestem bardzo szczupła.

reklama
Dziewczyny, blazejwa.mama, maggie91 dopiszcie się do kalendarza jeśli jeszcze nie jesteście dopisane.

To samo reszta dziewczyn :)

Jej ostatnio mi się tak pizzy chciało ale .. moja znajoma przez ciążę jadła fast foody .. i dzieciątko jej się urodziło chore .. lekarz twierdzi ze przez fast foody.. okazało się ze ma wiodkosc mięśni .. ma 6 mies i główki sama nie trzyma ani nie jest takim żywym dzieciatkiem.. a teraz wyszło jej na dodatek niezgodność genów i dziecko może dożyć tylko 2 lata :( czasami cudem udaje się dłużej ale to sporadyczne przypadki .. także ja w ciąży odpuszczam fast foody

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wierzę w to sory. Pizza może być zdrowa tam jest tylko ciasto można zjeść z rukola szpinakiem, ja dzisiaj jadłam pizze i na kolacje mam lasagne zdobiona przez teściowa. Wczoraj pierogi to też jest tam ciasto. dziecko ma wadę genetyczna, a nie wadę przez jedzenie przepraszam ale nie wierzę w to ja jem wszystko oczywiście to co mogę bo na kilka rzeczy reaguje bleeee.

reklama
Już po :) wszystko ok! Dziedzic ma prawie 3cm, serduszko bije jak dzwon: 178 tętno. Rośnie prawidłowo wg. OMi zaczyna przypominać człowieka ;)

Jako bonus, lekarz na poczet badań prenatalnych powiedział nam, że już widzi zaczatki kości nosowej i nie widzi obrzęku na szyjce :) jest cudownie!

Dziękuję za kciuki!!!! :*
Fantastycznie, ja też już chcę być tak daleko!!!

Do góry