reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

[emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]
Cudeńko!!!!
@Millo @DigitalGirl cudne foty! Cudne wieści!
Ja jeszcze serduszka nie widziałam i mam nadzieje że teraz zobaczę
Będzie serduszko! Nie stresuj się! Już wystarczająco wczoraj się nadenerwowałaś.... mocno Cię ściskam

Oj ja też się boję, strasznie :( martwie się, że serduszko mogło przestać bić... :( do tego mam straszne sny, że krwawie!
Będzie dobrze, a serduszko na bank bije jak dzwon!

...cały czas mi zimno i ta pogoda paskudna bleeee odechciewa się wszystkiego brak motywacji do czego kol wiek :(

Mam to samo jakaś masakra!!!! leżę i jem, jem i leżę.... ta pogoda jest okropna!
@eklerkaa óż za sen! :-O masakra!
@reniuszek ja też skorzystałam z tej promocji ;) dzisiaj chyba ostatni dzień?

Ide do łóżka, dzisiaj oglądamy wszyscy Shreka, uwielbiam tą bajkę! ;)
A jutro wyjeżdżam w lubuskie, na całe 9 dni ;)

reklama
1493391635-aaaaaa.jpeg

A to jest nasz Dziedzic :)

Gratulacje! [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, była obsuwa, właśnie skończyłam wizytę. Chyba zaraz latać zacznę :) Maleństwo sporo urosło i jak wcześniej było o 3 dni młodsze niż wg OM, to teraz o 1 dzień starsze, czyli 8t1d ;) Widziałam i słyszałam serduszko, yupii. Tylko lekarz mi nie dał zdjęć :( ale za to pozwolił cyknąć fotkę jak bardzo poprosiłam. Teraz termin mi się przesunął na 8.12 ciekawe jak to ostatecznie będzie... Sorki że tak chaotycznie ale cała w skowronkach jestem, kolejna wizyta 17.05, a do tego czasu reszta badań.
Zobacz załącznik 804346 Zobacz załącznik 804347 Zobacz załącznik 804348

[emoji7] piękne fotki [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Boze odebralam Franka z przedszkola i nam sie zachcialo do zoo jechac. Przed chwila wrocilam padnieta . Chyba zasne jak tylko poduszke zobacze :) dziewczyny piekne zdjecia :) gratulacje:*

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Jezu dziewczyny chwila mnie nie było i troche sie pogubiłam. ..
Gratulacje dla wszystkich co już sa po wizycie! Ale Wam zazdroszczę.. Piękne te Wasze serduszka [emoji7]Ja już sie nie moge doczekać a jeszcze prawie cały tydzień [emoji53]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Digital wow jakie piekne zdjecie!I takie uspokajajace wiesci!mega:** Teraz juz bedzie wszystko dobrze:))

U nas tez dobrze choc maluszek poki co.Wedlug OM 9t5d a wedlug usg 9t2d i ma dopiero 2,55cm.Serduszko pieknie bilo i fajnie się Bąbelek ruszal[emoji7]
Termin porodu 26.11 [emoji38]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie podobnie :)))

Hej dziewczyny.

Właśnie wróciłam do domu. Byłam w pracy ogarnąć swoje biurko i przekazywać obowiązki dziewczynie. Ależ mi się nie chciało wychodzić z pracy do domu.....

Dzisiaj mój eM mnie zaskoczył. Z nienacka zabrał mnie do Rossmanna na promocję, o której ja nie wiedziałam. Miało być kup sobie coś za 100zl.... Promocja 49%.
Gdy zobaczył jak stoję jak zaczarowana przed tymi szafa mi z kolorowymi mazidlami sam stwierdził- kochanie bierz na zapas
I taki oto prezent mi zrobił mój emek.
Jak się ogarnę to odczyta te 80 postów co naskrobalyscie :-)

Oczywiście gratuluję wszystkim udanych wizyt i cudny Ch fasolek :-*Zobacz załącznik 804443
Ja zaliczyłem promocje w pierwszy dzień ale przez internet, a mąż później odebrał w Rossmanie nie byłam w stanie tam iść jak zygalam co chwile, promocja super szkoda ze robią ja tylko dwa razy w roku później będzie jakoś wrzesień październik

reklama
dziewczyny ile wy piszecie .... nie ogarniam :D

Mam dwa pytania :

ostatnio (zazwyczaj w nocy ) przy obracaniu sie z boku na bok boli mnie coś po prawej stronie w podbrzuszu ale to chyba normalne ????

też was boli dół kręgosłupa ? ja nie kiedy jak dłużej posiedze lub poleże w jednej pozycji to wstaje i tak mi tam na dole promieniuje ,że masakra
Tak ja też mam ból kręgosłupa na dole szczególnie wieczorem :-) i boli mnie tak wszystko na dole i mam taki ucisk na dupke hehehe, że mam wrażenie, że chce mi się cały czas wiadomo co hehe

Do góry