reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

@bea25ta na pewno już się pojawił piękny zarodek [emoji6] teraz tylko czeka do następnej wizyty by Ci się pokazać z bijącym [emoji173]. Ja gdybym poszła w 6t3d z om to pewnie bym nic nie widziała, najwyżej mały pusty pęcherzyk. Dla naszych dzieciaczków każdy dzień to krok milowy [emoji6] także się nie martw na razie [emoji6]!

@Ankuś po prostu te z mdłościami więcej marudzą i się po prostu zdaje, że wszystkie je mają [emoji16].

@nataala trzymam kciuki za wizytę [emoji6]!

Ja do placków zwykle daję śmietanę, ale posypuję je solą i pieprzem [emoji16] albo jem je z sosem czosnkowym [emoji16]. Albo takie z gulaszem po cygańsku [emoji7] chyba muszę rozmrozić mięsko na gulasz [emoji6].
Maszynka elektryczna jest super [emoji6] zwykle używam jej do mielenia mięsa (i nadziewania, sami robimy białą kiełbasę [emoji6]) ale nie wyobrażam sobie by trzeć ziemniaki na tarce [emoji6]. Chyba wolałabym już nie jeść tych placków [emoji6]

@pasazerka super, że po wizycie wszystko ok [emoji16] i te dwa serduszka [emoji173]️[emoji173]️ to trzymam kciuki aby teraz drugi maluszek nadgonił wielkością [emoji16].
Może @M@gda u Ciebie też się jeszcze pokaże drugi maluszek [emoji6].
Ale będziemy mieć tutaj wysyp bliźniąt [emoji16]

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
oo mówicie o plackach ziemniaczanych :) ! Tez mam na nie smaka od paru dni ale właśnie to tarcie brr :p

Ja nadal wszystkie objawy typu nudności plus wymioty ,bolące piersi... i jeszcze to nieszczęsne plamienie :(
Dziś byłam zrobić badanie moczu,morfologie i glukoze w poniedziałek mam wizyte u nowego ginekologa .

Ja plamię już prawie 2 tyg. Na szczęście póki co to nie jest groźne dla dziecka. Gdy pojawiło się pierwsze plamienie zarodek miał jedynie 7 mm. Teraz ma już prawie 1,5 cm. Mocno tulę wszystkie plamiące dziewczyny. Sama wiem jak trudno być spokojnym w tej sytuacji. Ale damy radę :)

Ja jeszcze przed wyborem lekarza. We wtorek mam pierwszą wizytę więc zobaczymy co w trawie piszczy:) jak na razie męczą mnie wzdęcia i senność:/

Nie mogę was czytać. Miałam zachcianki na smoothie owocowe później pizze. Teraz sama myśl o jedzeniu....... Zamknęłam się w sypialni z dala od kuchni z butelka wody. Z maksiem aż tak źle nie miałam jak teraz

Aaa super kolejne bliźniaki! Super!!!!
Witam kolejną Mamusie!
Ja byłam ma tych plackach i były stare mega tłuste i nie dobre! Ble a taką ochotę na nie miałam....

Dziewczyny, wpadłam powiedzieć że jestem już po wizycie. Nadal trzęsą mi się ręce...widziałam SERDUCHA! 2 SERDUCHA...jestem w ciężkim szoku, bo 2 tyg temu widać było jedną kropeczkę, a tu taka niespodzianka :)) Z tym, że jeden maluszek jest o połowę mniejszy od drugiego więc jeszcze nie wiadomo czy z nami zostanie...
Gratulacje!!!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@bea25ta na pewno już się pojawił piękny zarodek [emoji6] teraz tylko czeka do następnej wizyty by Ci się pokazać z bijącym [emoji173]. Ja gdybym poszła w 6t3d z om to pewnie bym nic nie widziała, najwyżej mały pusty pęcherzyk. Dla naszych dzieciaczków każdy dzień to krok milowy [emoji6] także się nie martw na razie [emoji6]!

@Ankuś po prostu te z mdłościami więcej marudzą i się po prostu zdaje, że wszystkie je mają [emoji16].

@nataala trzymam kciuki za wizytę [emoji6]!

Ja do placków zwykle daję śmietanę, ale posypuję je solą i pieprzem [emoji16] albo jem je z sosem czosnkowym [emoji16]. Albo takie z gulaszem po cygańsku [emoji7] chyba muszę rozmrozić mięsko na gulasz [emoji6].
Maszynka elektryczna jest super [emoji6] zwykle używam jej do mielenia mięsa (i nadziewania, sami robimy białą kiełbasę [emoji6]) ale nie wyobrażam sobie by trzeć ziemniaki na tarce [emoji6]. Chyba wolałabym już nie jeść tych placków [emoji6]

@pasazerka super, że po wizycie wszystko ok [emoji16] i te dwa serduszka [emoji173]️[emoji173]️ to trzymam kciuki aby teraz drugi maluszek nadgonił wielkością [emoji16].
Może @M@gda u Ciebie też się jeszcze pokaże drugi maluszek [emoji6].
Ale będziemy mieć tutaj wysyp bliźniąt [emoji16]

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Niesamowicie bym chciala.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry