Karolcia90
Fanka BB :)
@bea25ta na pewno już się pojawił piękny zarodek [emoji6] teraz tylko czeka do następnej wizyty by Ci się pokazać z bijącym [emoji173]. Ja gdybym poszła w 6t3d z om to pewnie bym nic nie widziała, najwyżej mały pusty pęcherzyk. Dla naszych dzieciaczków każdy dzień to krok milowy [emoji6] także się nie martw na razie [emoji6]!
@Ankuś po prostu te z mdłościami więcej marudzą i się po prostu zdaje, że wszystkie je mają [emoji16].
@nataala trzymam kciuki za wizytę [emoji6]!
Ja do placków zwykle daję śmietanę, ale posypuję je solą i pieprzem [emoji16] albo jem je z sosem czosnkowym [emoji16]. Albo takie z gulaszem po cygańsku [emoji7] chyba muszę rozmrozić mięsko na gulasz [emoji6].
Maszynka elektryczna jest super [emoji6] zwykle używam jej do mielenia mięsa (i nadziewania, sami robimy białą kiełbasę [emoji6]) ale nie wyobrażam sobie by trzeć ziemniaki na tarce [emoji6]. Chyba wolałabym już nie jeść tych placków [emoji6]
@pasazerka super, że po wizycie wszystko ok [emoji16] i te dwa serduszka [emoji173]️[emoji173]️ to trzymam kciuki aby teraz drugi maluszek nadgonił wielkością [emoji16].
Może @M@gda u Ciebie też się jeszcze pokaże drugi maluszek [emoji6].
Ale będziemy mieć tutaj wysyp bliźniąt [emoji16]
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
@Ankuś po prostu te z mdłościami więcej marudzą i się po prostu zdaje, że wszystkie je mają [emoji16].
@nataala trzymam kciuki za wizytę [emoji6]!
Ja do placków zwykle daję śmietanę, ale posypuję je solą i pieprzem [emoji16] albo jem je z sosem czosnkowym [emoji16]. Albo takie z gulaszem po cygańsku [emoji7] chyba muszę rozmrozić mięsko na gulasz [emoji6].
Maszynka elektryczna jest super [emoji6] zwykle używam jej do mielenia mięsa (i nadziewania, sami robimy białą kiełbasę [emoji6]) ale nie wyobrażam sobie by trzeć ziemniaki na tarce [emoji6]. Chyba wolałabym już nie jeść tych placków [emoji6]
@pasazerka super, że po wizycie wszystko ok [emoji16] i te dwa serduszka [emoji173]️[emoji173]️ to trzymam kciuki aby teraz drugi maluszek nadgonił wielkością [emoji16].
Może @M@gda u Ciebie też się jeszcze pokaże drugi maluszek [emoji6].
Ale będziemy mieć tutaj wysyp bliźniąt [emoji16]
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom