reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Same zalecenia praktyczne to bzdety, ale zioła jako zioła mają mnóstwo zwolenniczek ;)

Ale zielarstwo i ziołolecznictwo to w znacznej większości medycyna ludowa, mająca się nijak do wiary.
W ziołolecznictwo jak najbardziej wierzę.
Ale wszelkie porady zawierające pierdoły typu umęcz żonę to ci zajdzie, są... całkowicie niewiarygodne.

Ale zielarstwo i ziołolecznictwo to w znacznej większości medycyna ludowa, mająca się nijak do wiary.
Ale wszelkie porady zawierające pierdoły typu umęcz żonę to ci zajdzie, są... całkowicie niewiarygodne.
My to wiemy, robimy sobie żarty po prostu :happy:

Oczywiście, ze tak ale dawniej różne rzeczy się wymyślało ;) i to nie tylko ojcowie i księza :)

reklama
Własnie dziewczyny jak już przy ziołach jesteśmy. Ja za zwykłą herbatą nie przepadam , po owocowych mój żołądek ma wesoło. Piłam wcześniej dużo ziół, melisa, mięta, pokrzywa, rumianek. Jak to jest z tymi herbatami ziołowymi w ciąży?

Do góry