reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
ooo widzisz. Ale śmieszki z tym kalendarzem. Ja jestem wierzącą osobą wiec dla mnie takie kalendarze to głupotki, ale posmiać się zawsze można ;)
Ja tez jestem wierzącą, ale to nie znaczy, ze nie można się pośmiać z kalendarza. Myślę, że nikt nie bierze go poważnie jest o wiele więcej czynników wpływających na płeć dziecka niż wiek matki i miesiąc zapłodnienia. To nam dokładnie tyle samo mówi co pryszcz na policzku, zachcianki na słodkie lub ostre, albo nasikanie na nasionko :D

Ja tym razem już chcę tylko donosić ciążę i urodzić zdrowe dzieciątko, a jakiej będzie płci to już mnie najmniej interesuje :)
Każda z nas chce tego samego co nie znaczy, ze przez pytania innych i podejrzenia innych płeć nam chodzi po głowie :) Ja mówiłam, że mi wszystko jedno bo juz mam parkę, zawsze byłam bardziej za dziewczynkami ale logistycznie łatwiej by mi było gdyby był chłopczyk

Ja tez jestem wierzącą, ale to nie znaczy, ze nie można się pośmiać z kalendarza. Myślę, że nikt nie bierze go poważnie jest o wiele więcej czynników wpływających na płeć dziecka niż wiek matki i miesiąc zapłodnienia. To nam dokładnie tyle samo mówi co pryszcz na policzku, zachcianki na słodkie lub ostre, albo nasikanie na nasionko :D
A czytałyście jakie "warunki" muszą być spełnione, żeby zioła ojca Sroki działały? ;)

reklama
"Jeśli partner współodczuwa ciążę, przejmuje się, angażuje i... tyje, a objętość jego pasa jest wprost proporcjonalna do twojego to znak, że urodzi się dziewczynka." ::D

Do góry