reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

No ja tak samo - na śledzie aż mi się ręce trzęsły [emoji3] i zanim dowiedziałam się że jestem w ciąży to cały słoik oliwek wyjadłam w kilka minut - nie mogłam się powstrzymać!

7v8rflw1jd7z9oat.png
To ja chyba jednak mm biżniaki i to chłopca i dziewczynke bo pozeram wszystko co mi w rece wpadnie. zaczynam od sałatki warzywnej, przechodze na czekolade, potem to zajadam rybą wedzona, do tego kulki twarogowe a i kebabem bym nie pogardziła :D

reklama
To ja chyba jednak mm biżniaki i to chłopca i dziewczynke bo pozeram wszystko co mi w rece wpadnie. zaczynam od sałatki warzywnej, przechodze na czekolade, potem to zajadam rybą wedzona, do tego kulki twarogowe a i kebabem bym nie pogardziła :D
OMG ale bym opyliła sałatkę warzywnąąąąą!!! :errr:

Mi się wydaje, że chłopczyk, ale chinol ;) przepowiada dziewczynkę. Buzię mam całą w pryszczach jak nigdy no i średnio się czuję, ale z córeczka dosłownie przesiedziałam w kibelku 6 miesięcy ciąży więc teraz i tak jest pięknie. ja bym chciała dziewuszkę bo synka już mam, ale najbardziej uciesze się ze zdrowego, zaróżowionego płaczącego bobaska nieważne jakiej płci:)

Mnie też tak wywaliło jak nie wiem.
Zawsze miałam problem z cerą, ale dawno mnie tak nie wywaliło....

Mnie też tak wywaliło jak nie wiem.
Zawsze miałam problem z cerą, ale dawno mnie tak nie wywaliło....
Ja tam jakąś krostke czasem miałam, ale teraz mnie obsypało w miejscach nietypowych. Policzki mam zsypane i skronie. Życie. Podkład, puder, jak kto umie to i modelowanie twarzy (hiehie) i do boju ;)

reklama
Do góry