reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Na pewno się odezwie, chociaż teraz mamy taki okres, że wszystko zdarzyć się może. Ja trzymam za nas wszystkie kciuki byśmy na koniec roku były w jeszcze wiekszej ilości:)

rfxgrjjgsqvxtbbq.png

a sprawdziłam ten chiński kalendarz dla jaj i wychodzi mi dziewucha ;)
Mi chłopczyk :p
Fajnie, że juz widzicie pęcherzyki, serduszka.... ja nie mogę się doczekać wizyty... 8 dni, oszaleje i jak bardziej myślę tym bardziej się spinam i stresuje, wiem, wiem że nie powinnam ale to jakieś silniejsze ode mnie, tak bardzo bym chciała żeby było dobrze....
Aaaa rozmawiałam z ginką nie ma zadnych przeciwskazań żebym mogła jechać do Zakopca ;) co innego jakbym jechała sie wspinac po górach, szczytach ;)

reklama
Mnie wychodzi chlopczyk [emoji14]

Bleee pierwsze wymioty za mna..po soku ktory zawsze pilam:p Nie cierpie wymiotowac!!Podziwiam Was ze potraficie tak w pracy sobie wyjsc i rzygnąc.Ja bym nie potrafila tak:p

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry