reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

No ja tak samo - na śledzie aż mi się ręce trzęsły [emoji3] i zanim dowiedziałam się że jestem w ciąży to cały słoik oliwek wyjadłam w kilka minut - nie mogłam się powstrzymać!

7v8rflw1jd7z9oat.png
To ja chyba jednak mm biżniaki i to chłopca i dziewczynke bo pozeram wszystko co mi w rece wpadnie. zaczynam od sałatki warzywnej, przechodze na czekolade, potem to zajadam rybą wedzona, do tego kulki twarogowe a i kebabem bym nie pogardziła :D

reklama
To ja chyba jednak mm biżniaki i to chłopca i dziewczynke bo pozeram wszystko co mi w rece wpadnie. zaczynam od sałatki warzywnej, przechodze na czekolade, potem to zajadam rybą wedzona, do tego kulki twarogowe a i kebabem bym nie pogardziła :D
OMG ale bym opyliła sałatkę warzywnąąąąą!!! :errr:

Mi się wydaje, że chłopczyk, ale chinol ;) przepowiada dziewczynkę. Buzię mam całą w pryszczach jak nigdy no i średnio się czuję, ale z córeczka dosłownie przesiedziałam w kibelku 6 miesięcy ciąży więc teraz i tak jest pięknie. ja bym chciała dziewuszkę bo synka już mam, ale najbardziej uciesze się ze zdrowego, zaróżowionego płaczącego bobaska nieważne jakiej płci:)

Mnie też tak wywaliło jak nie wiem.
Zawsze miałam problem z cerą, ale dawno mnie tak nie wywaliło....

Mnie też tak wywaliło jak nie wiem.
Zawsze miałam problem z cerą, ale dawno mnie tak nie wywaliło....
Ja tam jakąś krostke czasem miałam, ale teraz mnie obsypało w miejscach nietypowych. Policzki mam zsypane i skronie. Życie. Podkład, puder, jak kto umie to i modelowanie twarzy (hiehie) i do boju ;)

reklama
Do góry