reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Mnie wychodzi chlopczyk [emoji14]

Bleee pierwsze wymioty za mna..po soku ktory zawsze pilam:p Nie cierpie wymiotowac!!Podziwiam Was ze potraficie tak w pracy sobie wyjsc i rzygnąc.Ja bym nie potrafila tak:p

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Też mi chłopiec wychodzi.
Mnie od dawna mdliło, dziś już od mojego posta po 4 rano nie spałam, a w zamian też zaliczyłam pierwsze wymioty, jak na pytanie gin jak się czuję opowiedziałam mu, to się uśmiechnął i stwierdził że "czyli jeszcze jest dobrze" ;)

Mnie wychodzi chlopczyk [emoji14]

Bleee pierwsze wymioty za mna..po soku ktory zawsze pilam:p Nie cierpie wymiotowac!!Podziwiam Was ze potraficie tak w pracy sobie wyjsc i rzygnąc.Ja bym nie potrafila tak:p

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym chyba wolała zwymiotowac niż to ciągle mulenie. Od poniedziałku przez 8 tygodni mam szkole od 9 do 13 codziennie i jakos będę musiała przetrwac

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi wyszło,że będzie chłopczyk.Ale z rodziny też mi tak mówią bo podobno na twarzy jestem ładniejsza ;)
O nie słyszałam o takiej przepowiedni, a mam zanim się dowiedziała to mi powiedziała, że bardzo ładnie wyglądam i mam piękną cerę [emoji6] a z chińskiego też mi chłopak wychodzi [emoji3] ja chyba wolałabym żeby pierwsza była dziewucha, ale najważniejsze żeby było zdrowe, a my będziemy kochać tak samo i chłopaka i dziewuchę [emoji16]

7v8rflw1jd7z9oat.png

No my z mężem imię od zawsze mieliśmy tylko dla dziewczynki,ale czuje,że to będzie chłopak i będziemy szukać dla chłopca jak już będziemy wiedzieć,że wszystko jest ok.A do wizyty u lekarza jeszcze trochę czasu.

O nie słyszałam o takiej przepowiedni, a mam zanim się dowiedziała to mi powiedziała, że bardzo ładnie wyglądam i mam piękną cerę [emoji6] a z chińskiego też mi chłopak wychodzi [emoji3] ja chyba wolałabym żeby pierwsza była dziewucha, ale najważniejsze żeby było zdrowe, a my będziemy kochać tak samo i chłopaka i dziewuchę [emoji16]

7v8rflw1jd7z9oat.png
Ja jeszcze zanim sama wiedziałam o ciąży (w okolicy spodziewanej miesiączki już) usłyszałam od koleżanki że jakoś tak się zmieniłam i promienieję bardzo pozytywnie. Z chińskiego chłopak wychodzi, a i od słodkiego mnie odrzuca jak nie wiem, za to na święta się zajadałam solonymi śledziami ;) Do tego przyszły tatuś się upiera że będzie synek... Już sama zaczynam w to wierzyć, mimo że zawsze chciałam pierwszą dziewczynkę, jeszcze na ładnych parę lat wstecz ;) No ale oby zdrowe było, wiadomo.

7v8rflw1jd7z9oat.png
Mi się wydaje, że chłopczyk, ale chinol ;) przepowiada dziewczynkę. Buzię mam całą w pryszczach jak nigdy no i średnio się czuję, ale z córeczka dosłownie przesiedziałam w kibelku 6 miesięcy ciąży więc teraz i tak jest pięknie. ja bym chciała dziewuszkę bo synka już mam, ale najbardziej uciesze się ze zdrowego, zaróżowionego płaczącego bobaska nieważne jakiej płci:)

reklama
Ja jeszcze zanim sama wiedziałam o ciąży (w okolicy spodziewanej miesiączki już) usłyszałam od koleżanki że jakoś tak się zmieniłam i promienieję bardzo pozytywnie. Z chińskiego chłopak wychodzi, a i od słodkiego mnie odrzuca jak nie wiem, za to na święta się zajadałam solonymi śledziami ;) Do tego przyszły tatuś się upiera że będzie synek... Już sama zaczynam w to wierzyć, mimo że zawsze chciałam pierwszą dziewczynkę, jeszcze na ładnych parę lat wstecz ;) No ale oby zdrowe było, wiadomo.
No ja tak samo - na śledzie aż mi się ręce trzęsły [emoji3] i zanim dowiedziałam się że jestem w ciąży to cały słoik oliwek wyjadłam w kilka minut - nie mogłam się powstrzymać!

7v8rflw1jd7z9oat.png

Do góry