Pierwsze koty za płoty Niedługo opanujesz wszystkie sposoby...Mnie wychodzi chlopczyk [emoji14]
Bleee pierwsze wymioty za mna..po soku ktory zawsze pilam Nie cierpie wymiotowac!!Podziwiam Was ze potraficie tak w pracy sobie wyjsc i rzygnąc.Ja bym nie potrafila tak
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Mnie wychodzi chlopczyk [emoji14]
Bleee pierwsze wymioty za mna..po soku ktory zawsze pilam Nie cierpie wymiotowac!!Podziwiam Was ze potraficie tak w pracy sobie wyjsc i rzygnąc.Ja bym nie potrafila tak
Też mi chłopiec wychodzi.
Mnie od dawna mdliło, dziś już od mojego posta po 4 rano nie spałam, a w zamian też zaliczyłam pierwsze wymioty, jak na pytanie gin jak się czuję opowiedziałam mu, to się uśmiechnął i stwierdził że "czyli jeszcze jest dobrze"
CarlaR
Fanka BB :)
Ja wymiotowałam ze dwa razy, teraz mnie tylko mdli. Wszystko śmierdzi.Mnie wychodzi chlopczyk [emoji14]
iwilleatyou
Ja bym chyba wolała zwymiotowac niż to ciągle mulenie. Od poniedziałku przez 8 tygodni mam szkole od 9 do 13 codziennie i jakos będę musiała przetrwacMnie wychodzi chlopczyk [emoji14]
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Zinc
O nie słyszałam o takiej przepowiedni, a mam zanim się dowiedziała to mi powiedziała, że bardzo ładnie wyglądam i mam piękną cerę [emoji6] a z chińskiego też mi chłopak wychodzi [emoji3] ja chyba wolałabym żeby pierwsza była dziewucha, ale najważniejsze żeby było zdrowe, a my będziemy kochać tak samo i chłopaka i dziewuchę [emoji16]Mi wyszło,że będzie chłopczyk.Ale z rodziny też mi tak mówią bo podobno na twarzy jestem ładniejsza
CarlaR
Bieeedna :*Ja bym chyba wolała zwymiotowac niż to ciągle mulenie. Od poniedziałku przez 8 tygodni mam szkole od 9 do 13 codziennie i jakos będę musiała przetrwac
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Angella210
No my z mężem imię od zawsze mieliśmy tylko dla dziewczynki,ale czuje,że to będzie chłopak i będziemy szukać dla chłopca jak już będziemy wiedzieć,że wszystko jest ok.A do wizyty u lekarza jeszcze trochę czasu.
Ja jeszcze zanim sama wiedziałam o ciąży (w okolicy spodziewanej miesiączki już) usłyszałam od koleżanki że jakoś tak się zmieniłam i promienieję bardzo pozytywnie. Z chińskiego chłopak wychodzi, a i od słodkiego mnie odrzuca jak nie wiem, za to na święta się zajadałam solonymi śledziami Do tego przyszły tatuś się upiera że będzie synek... Już sama zaczynam w to wierzyć, mimo że zawsze chciałam pierwszą dziewczynkę, jeszcze na ładnych parę lat wstecz No ale oby zdrowe było, wiadomo.O nie słyszałam o takiej przepowiedni, a mam zanim się dowiedziała to mi powiedziała, że bardzo ładnie wyglądam i mam piękną cerę [emoji6] a z chińskiego też mi chłopak wychodzi [emoji3] ja chyba wolałabym żeby pierwsza była dziewucha, ale najważniejsze żeby było zdrowe, a my będziemy kochać tak samo i chłopaka i dziewuchę [emoji16]
CarlaR
Mi się wydaje, że chłopczyk, ale chinol przepowiada dziewczynkę. Buzię mam całą w pryszczach jak nigdy no i średnio się czuję, ale z córeczka dosłownie przesiedziałam w kibelku 6 miesięcy ciąży więc teraz i tak jest pięknie. ja bym chciała dziewuszkę bo synka już mam, ale najbardziej uciesze się ze zdrowego, zaróżowionego płaczącego bobaska nieważne jakiej płciO nie słyszałam o takiej przepowiedni, a mam zanim się dowiedziała to mi powiedziała, że bardzo ładnie wyglądam i mam piękną cerę [emoji6] a z chińskiego też mi chłopak wychodzi [emoji3] ja chyba wolałabym żeby pierwsza była dziewucha, ale najważniejsze żeby było zdrowe, a my będziemy kochać tak samo i chłopaka i dziewuchę [emoji16]
reklama
Zinc
No ja tak samo - na śledzie aż mi się ręce trzęsły [emoji3] i zanim dowiedziałam się że jestem w ciąży to cały słoik oliwek wyjadłam w kilka minut - nie mogłam się powstrzymać!Ja jeszcze zanim sama wiedziałam o ciąży (w okolicy spodziewanej miesiączki już) usłyszałam od koleżanki że jakoś tak się zmieniłam i promienieję bardzo pozytywnie. Z chińskiego chłopak wychodzi, a i od słodkiego mnie odrzuca jak nie wiem, za to na święta się zajadałam solonymi śledziami Do tego przyszły tatuś się upiera że będzie synek... Już sama zaczynam w to wierzyć, mimo że zawsze chciałam pierwszą dziewczynkę, jeszcze na ładnych parę lat wstecz No ale oby zdrowe było, wiadomo.