reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Mnie wychodzi chlopczyk [emoji14]

Bleee pierwsze wymioty za mna..po soku ktory zawsze pilam:p Nie cierpie wymiotowac!!Podziwiam Was ze potraficie tak w pracy sobie wyjsc i rzygnąc.Ja bym nie potrafila tak:p

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Też mi chłopiec wychodzi.
Mnie od dawna mdliło, dziś już od mojego posta po 4 rano nie spałam, a w zamian też zaliczyłam pierwsze wymioty, jak na pytanie gin jak się czuję opowiedziałam mu, to się uśmiechnął i stwierdził że "czyli jeszcze jest dobrze" ;)

Mnie wychodzi chlopczyk [emoji14]

Bleee pierwsze wymioty za mna..po soku ktory zawsze pilam:p Nie cierpie wymiotowac!!Podziwiam Was ze potraficie tak w pracy sobie wyjsc i rzygnąc.Ja bym nie potrafila tak:p

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym chyba wolała zwymiotowac niż to ciągle mulenie. Od poniedziałku przez 8 tygodni mam szkole od 9 do 13 codziennie i jakos będę musiała przetrwac

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi wyszło,że będzie chłopczyk.Ale z rodziny też mi tak mówią bo podobno na twarzy jestem ładniejsza ;)
O nie słyszałam o takiej przepowiedni, a mam zanim się dowiedziała to mi powiedziała, że bardzo ładnie wyglądam i mam piękną cerę [emoji6] a z chińskiego też mi chłopak wychodzi [emoji3] ja chyba wolałabym żeby pierwsza była dziewucha, ale najważniejsze żeby było zdrowe, a my będziemy kochać tak samo i chłopaka i dziewuchę [emoji16]

7v8rflw1jd7z9oat.png

No my z mężem imię od zawsze mieliśmy tylko dla dziewczynki,ale czuje,że to będzie chłopak i będziemy szukać dla chłopca jak już będziemy wiedzieć,że wszystko jest ok.A do wizyty u lekarza jeszcze trochę czasu.

O nie słyszałam o takiej przepowiedni, a mam zanim się dowiedziała to mi powiedziała, że bardzo ładnie wyglądam i mam piękną cerę [emoji6] a z chińskiego też mi chłopak wychodzi [emoji3] ja chyba wolałabym żeby pierwsza była dziewucha, ale najważniejsze żeby było zdrowe, a my będziemy kochać tak samo i chłopaka i dziewuchę [emoji16]

7v8rflw1jd7z9oat.png
Ja jeszcze zanim sama wiedziałam o ciąży (w okolicy spodziewanej miesiączki już) usłyszałam od koleżanki że jakoś tak się zmieniłam i promienieję bardzo pozytywnie. Z chińskiego chłopak wychodzi, a i od słodkiego mnie odrzuca jak nie wiem, za to na święta się zajadałam solonymi śledziami ;) Do tego przyszły tatuś się upiera że będzie synek... Już sama zaczynam w to wierzyć, mimo że zawsze chciałam pierwszą dziewczynkę, jeszcze na ładnych parę lat wstecz ;) No ale oby zdrowe było, wiadomo.

7v8rflw1jd7z9oat.png
Mi się wydaje, że chłopczyk, ale chinol ;) przepowiada dziewczynkę. Buzię mam całą w pryszczach jak nigdy no i średnio się czuję, ale z córeczka dosłownie przesiedziałam w kibelku 6 miesięcy ciąży więc teraz i tak jest pięknie. ja bym chciała dziewuszkę bo synka już mam, ale najbardziej uciesze się ze zdrowego, zaróżowionego płaczącego bobaska nieważne jakiej płci:)

reklama
Ja jeszcze zanim sama wiedziałam o ciąży (w okolicy spodziewanej miesiączki już) usłyszałam od koleżanki że jakoś tak się zmieniłam i promienieję bardzo pozytywnie. Z chińskiego chłopak wychodzi, a i od słodkiego mnie odrzuca jak nie wiem, za to na święta się zajadałam solonymi śledziami ;) Do tego przyszły tatuś się upiera że będzie synek... Już sama zaczynam w to wierzyć, mimo że zawsze chciałam pierwszą dziewczynkę, jeszcze na ładnych parę lat wstecz ;) No ale oby zdrowe było, wiadomo.
No ja tak samo - na śledzie aż mi się ręce trzęsły [emoji3] i zanim dowiedziałam się że jestem w ciąży to cały słoik oliwek wyjadłam w kilka minut - nie mogłam się powstrzymać!

7v8rflw1jd7z9oat.png

Do góry