reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

@M@gda mnie tez mozesz wpisac na liste. Dzis mam wizyte serduszkowa mam nadziejez ze bedzie
Trzymam kciuki za wizyte serduszkowa [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Wpisujemy sie na liste same. Jest link nad lista i osobny watek jak obslugiwac kalendarz na telefonie. Najlatwiej jest korzystac z komputera.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam nowe mamusie :* trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :) ja za godzinę mam egzamin w szkole a nie wiem jak oddalić się od toalety :( ciągle mi niedobrze i głowa boli już chyba z głodu. Ja jutro o 10 mam wizytę i mam nadzieję już serduszko jakieś zobaczyć bo to będzie 7 t 1d

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka:)
Zaciskam i ja kciuki :*

Iwilleatyou wspolczuje mdlosci i bycia w szkole..brr

Ja mialam na badania jechac ale jak zobaczylam ten snieg to mi sie odechcialo normalnie!:/

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry. Na mdłości sa specjalne tabletki do kupienia w aptece. Ale mi nie pomagały. Na mnie najlepiej działały cukierki imbirowe. Albo herbata z imbirem. Dwie poprzednie ciąże wymiotowalam jak kot i to cale. Teraz na szczęście mnie oszczędza. Ale wizyte przesunelam z poniedziałku na jutro bo ciagle cos łapie. Najpierw angina, potem opryszczka teraz jakąś wysypka ( łupież Gilberta?). Masakra jakas. Ciekawa jestem czego mi brakuje ze organizm taki osłabiony. Poza tym chciałabym juz mieć zaświadczenie do pracy bo np wczoraj strasznie zmarzlam. Drzwi były zepsute i bylo około 15 stopni. Gdybym miała to zaświadczenie to bym powiedziała ze jest nie przepisów i spadam do domu.

Dzień dobry. Na mdłości sa specjalne tabletki do kupienia w aptece. Ale mi nie pomagały. Na mnie najlepiej działały cukierki imbirowe. Albo herbata z imbirem. Dwie poprzednie ciąże wymiotowalam jak kot i to cale. Teraz na szczęście mnie oszczędza. Ale wizyte przesunelam z poniedziałku na jutro bo ciagle cos łapie. Najpierw angina, potem opryszczka teraz jakąś wysypka ( łupież Gilberta?). Masakra jakas. Ciekawa jestem czego mi brakuje ze organizm taki osłabiony. Poza tym chciałabym juz mieć zaświadczenie do pracy bo np wczoraj strasznie zmarzlam. Drzwi były zepsute i bylo około 15 stopni. Gdybym miała to zaświadczenie to bym powiedziała ze jest nie przepisów i spadam do domu.
Nie mieszkam w Polsce. Ale jutro na wizycie zapytam lekarza o jakieś tabletki

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry