Jak sie pisze na prv? Chciałbym dodać termin porodu, miasto i przeczucia. miasto bydgoszcz, 3 dziecko, myślę ze będzie dziewczynka ale mam nadzieje na chłopca, termin na 15.12 z miesiączki, czy sprawdzalyscie juz płeć w chińskim kalendarzu?
reklama
M@gda
Moderatorka
Fantastycznie, że jest serduszko!!!!Ja juz po wizycie serduszko pieknie bije nastepna wizyta za tydzien 26.04 bo troche wynik glukozy podwyzszony i musze krzywą cukrowa zrobić.Chyba zarzygam cala przychodnie na samą myśl mi nie dobrze.
M@gda
Moderatorka
Nie... Ale mnie się nie tyczy nie ma chyba chinskiego kalendarza dl ivf heheheJak sie pisze na prv? Chciałbym dodać termin porodu, miasto i przeczucia. miasto bydgoszcz, 3 dziecko, myślę ze będzie dziewczynka ale mam nadzieje na chłopca, termin na 15.12 z miesiączki, czy sprawdzalyscie juz płeć w chińskim kalendarzu?
Cudownie, że serduszko bije ❤ ❤ ❤Ja juz po wizycie serduszko pieknie bije nastepna wizyta za tydzien 26.04 bo troche wynik glukozy podwyzszony i musze krzywą cukrowa zrobić.Chyba zarzygam cala przychodnie na samą myśl mi nie dobrze.
CarlaR
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za mamy wizytujące i mówię dzień dobry.
Karolcia1992 super
Dziś już siedzę w pracy, mdli mnie okropnie. Jeszcze musiałam wejść do sklepu kupić jakieś wędlinki bo trzeba uzupełnić lodówkę więc wiecie jak się teraz czuje po tych wszystkich zapachach, mam wrażenie że sama nimi przesiąkłam. Tak mi się chce spać... zaraz tu padnę. Ja to się najgorzej czuję tak do południa, później już mnie nie mdli tylko senna jestem. Wczoraj wieczorem nawet kartoflaka zrobiłam, a teraz jak o nim myśle to .... bleh :/
Karolcia1992 super
Dziś już siedzę w pracy, mdli mnie okropnie. Jeszcze musiałam wejść do sklepu kupić jakieś wędlinki bo trzeba uzupełnić lodówkę więc wiecie jak się teraz czuje po tych wszystkich zapachach, mam wrażenie że sama nimi przesiąkłam. Tak mi się chce spać... zaraz tu padnę. Ja to się najgorzej czuję tak do południa, później już mnie nie mdli tylko senna jestem. Wczoraj wieczorem nawet kartoflaka zrobiłam, a teraz jak o nim myśle to .... bleh :/
Millo
Karolcia super wiesci:**gratuluje
Carla trzymaj się:*oby szybko mdlosci przeszly!
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Carla trzymaj się:*oby szybko mdlosci przeszly!
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Trzymam kciuki za mamy wizytujące i mówię dzień dobry.
Karolcia1992 super
Poszłam wczoraj do pracy i zachciało mi się jeść. U mnie w pracy taka kafeteria jest na parterze, poszłam tam i patrze kanapka z pastą jajeczna tak, tak.... nie... ble, kanapka z tuńczykiem. O tuńczyka lubię, a orzeszek odzywa się bleee.... patrze dalej i tak stałam z 15 minut, aż orzeszek zdecydował: kanapka z żółtym serem i kiszonym ogórkiem
CarlaR
Heheh, życie. Ja np uwielbiam słodzoną herbatkę, a dzidzia chyba nie bo jak łyknę to mi niedobrze.Poszłam wczoraj do pracy i zachciało mi się jeść. U mnie w pracy taka kafeteria jest na parterze, poszłam tam i patrze kanapka z pastą jajeczna tak, tak.... nie... ble, kanapka z tuńczykiem. O tuńczyka lubię, a orzeszek odzywa się bleee.... patrze dalej i tak stałam z 15 minut, aż orzeszek zdecydował: kanapka z żółtym serem i kiszonym ogórkiem
reklama
gie_er
Dziewczyny samych cudnych wieści na wizytach [emoji4] ja wczoraj oddałam w pracy zaświadczenie o ciąży, o dziwo wszyscy się ucieszyli że po poronieniu zaszłam [emoji4] dziś idę na 17 do 21 bo mogę pracować tylko 4 godziny dziennie [emoji4]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom