reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Jak sie pisze na prv? Chciałbym dodać termin porodu, miasto i przeczucia. miasto bydgoszcz, 3 dziecko, myślę ze będzie dziewczynka ale mam nadzieje na chłopca, termin na 15.12 z miesiączki, czy sprawdzalyscie juz płeć w chińskim kalendarzu?

reklama
Jak sie pisze na prv? Chciałbym dodać termin porodu, miasto i przeczucia. miasto bydgoszcz, 3 dziecko, myślę ze będzie dziewczynka ale mam nadzieje na chłopca, termin na 15.12 z miesiączki, czy sprawdzalyscie juz płeć w chińskim kalendarzu?
Nie... Ale mnie się nie tyczy :D:D nie ma chyba chinskiego kalendarza dl ivf hehehe

Ja sprawdzalam ale niewiem kiedy tak dokładnie doszło do zapłodnienia bo to gdzieś na przełomie miesiąca to albo chłopak albo dziewczynka.mam po przeczucie ze chłopak jednego juz mam w domu

Trzymam kciuki za mamy wizytujące i mówię dzień dobry.
Karolcia1992 super :)
Dziś już siedzę w pracy, mdli mnie okropnie. Jeszcze musiałam wejść do sklepu kupić jakieś wędlinki bo trzeba uzupełnić lodówkę więc wiecie jak się teraz czuje po tych wszystkich zapachach, mam wrażenie że sama nimi przesiąkłam. Tak mi się chce spać... zaraz tu padnę. Ja to się najgorzej czuję tak do południa, później już mnie nie mdli tylko senna jestem. Wczoraj wieczorem nawet kartoflaka zrobiłam, a teraz jak o nim myśle to .... bleh :/

Trzymam kciuki za mamy wizytujące i mówię dzień dobry.
Karolcia1992 super :)
Dziś już siedzę w pracy, mdli mnie okropnie. Jeszcze musiałam wejść do sklepu kupić jakieś wędlinki bo trzeba uzupełnić lodówkę więc wiecie jak się teraz czuje po tych wszystkich zapachach, mam wrażenie że sama nimi przesiąkłam. Tak mi się chce spać... zaraz tu padnę. Ja to się najgorzej czuję tak do południa, później już mnie nie mdli tylko senna jestem. Wczoraj wieczorem nawet kartoflaka zrobiłam, a teraz jak o nim myśle to .... bleh :/

Poszłam wczoraj do pracy i zachciało mi się jeść. U mnie w pracy taka kafeteria jest na parterze, poszłam tam i patrze kanapka z pastą jajeczna tak, tak.... nie... ble, kanapka z tuńczykiem. O tuńczyka lubię, a orzeszek odzywa się bleee.... patrze dalej i tak stałam z 15 minut, aż orzeszek zdecydował: kanapka z żółtym serem i kiszonym ogórkiem :D

Poszłam wczoraj do pracy i zachciało mi się jeść. U mnie w pracy taka kafeteria jest na parterze, poszłam tam i patrze kanapka z pastą jajeczna tak, tak.... nie... ble, kanapka z tuńczykiem. O tuńczyka lubię, a orzeszek odzywa się bleee.... patrze dalej i tak stałam z 15 minut, aż orzeszek zdecydował: kanapka z żółtym serem i kiszonym ogórkiem :D
Heheh, życie. Ja np uwielbiam słodzoną herbatkę, a dzidzia chyba nie bo jak łyknę to mi niedobrze.

reklama
Dziewczyny samych cudnych wieści na wizytach [emoji4] ja wczoraj oddałam w pracy zaświadczenie o ciąży, o dziwo wszyscy się ucieszyli że po poronieniu zaszłam [emoji4] dziś idę na 17 do 21 bo mogę pracować tylko 4 godziny dziennie [emoji4]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry