reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Uuu Ale dzisiaj wizyty! Same dobre wieści będą! Trzymam kciuki!
Witam nową Mamusie! ;-)
Ja dzisiaj do pracy na 14, więc jeszcze odpoczywam. Syn w szkołę, mąż w pracy to leżę ;-) zaraz obiad muszę zrobić i zacząć się ogarniać. Z dolegliwości mam ból piersi i senność, wymiarów brak w tamtej ciąży też nie miałam. Czasem mi niedobrze ale chwilę i przechodzi. Miłego dnia!

Dzień dobry nieśmiało chciałabym dołączyć do was. Co prawda nie byłam jeszcze u lekarza żeby potwierdził ciążę ale mam nadzieje ze po tylu staraniach te dwie kreseczki jednak nie kłamią i będzie dobrze.
Witaj, gratulacje. Jak tak wyszło na teście to napewno jesteś w ciąży. Ja też dopiero jutro idę do lekarza a test robiłam jeden i wyłoniła się nieśmiała druga kreska. A teraz to potwierdza brak okresu i rosnący brzuch i co fajne rosnące piersi. Nareszcie je mam

Dziękuje za mile przyjecie. Z tym terminem różnie może być jeszcze ale najpierw muszę wybrać się do lekarza na pierwsza wizyte .

Ja juz po wizycie serduszko pieknie bije nastepna wizyta za tydzien 26.04 bo troche wynik glukozy podwyzszony i musze krzywą cukrowa zrobić.Chyba zarzygam cala przychodnie na samą myśl mi nie dobrze.
Zabierz ze sobą cytrynę. Ona nie wpływa na cukier. Nawet pielęgniarka sama mi skala do glukozy sok a potem jak czekałam na wynik to sobie przygryzalam plasterek. Mi to pomagalo

reklama
Do góry