Millo
Fanka BB :)
Nataala witaj:* na kiedy Ci wychodzi termin z Om?czyzbys konczyla grudzien
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj, gratulacje. Jak tak wyszło na teście to napewno jesteś w ciąży. Ja też dopiero jutro idę do lekarza a test robiłam jeden i wyłoniła się nieśmiała druga kreska. A teraz to potwierdza brak okresu i rosnący brzuch i co fajne rosnące piersi. Nareszcie je mamDzień dobry nieśmiało chciałabym dołączyć do was. Co prawda nie byłam jeszcze u lekarza żeby potwierdził ciążę ale mam nadzieje ze po tylu staraniach te dwie kreseczki jednak nie kłamią i będzie dobrze.
Dzień dobry nieśmiało chciałabym dołączyć do was. Co prawda nie byłam jeszcze u lekarza żeby potwierdził ciążę ale mam nadzieje ze po tylu staraniach te dwie kreseczki jednak nie kłamią i będzie dobrze.
Termin ładny. Jeszcze raz witamyTermin niby 24 grudzień a test juz wyszedł przed terminem miesiączki i kreski były mega wyraźne póki co okresu dalej nie ma nie i cyce mnie bola.
Zabierz ze sobą cytrynę. Ona nie wpływa na cukier. Nawet pielęgniarka sama mi skala do glukozy sok a potem jak czekałam na wynik to sobie przygryzalam plasterek. Mi to pomagaloJa juz po wizycie serduszko pieknie bije nastepna wizyta za tydzien 26.04 bo troche wynik glukozy podwyzszony i musze krzywą cukrowa zrobić.Chyba zarzygam cala przychodnie na samą myśl mi nie dobrze.