reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Hej. Wlazlam was poczytać a tu tylko o jedzeniu u mój żołądek się buntuje :( od 3 dni ciągle mi niedobrze. Moja siostra z synem pieką ciasta bo ja nie mogę wejść do kuchni :( miłego dnia wam wszystkim życzę i słodkich przygotowań do świąt :) pewnie wpadnę wieczorem popatrzeć co tu słychać :*

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie dzisiaj też jakoś nie bardzo [emoji20] wypiłam herbatę z mięty z imbirem i łyżeczką cytryny i trochę pomogło. Muszę jakoś się zebrać bo zaraz jedziemy po świąteczne zakupy i jeszcze chcemy posprzątać, bo przez to że najpierw mój facet był przeziębienie a potem ja to straszny syf się zrobił... [emoji20] na szczęście dzisiaj gardło mnie już prawie nie boli.
Witam wszystkie nowe mamy i gratuluję! [emoji3] podziwiam te które już mają 3 i więcej! Ja bardzo długo nie chciałam mieć dzieci a potem jak myślałam że jakoś tak może samo przyjdzie to okazało się że to wcale nie takie proste... [emoji6] ale gdy dałam sobie spokój przestałam o tym myśleć, liczyć i sprawdzać kalendarz to nagle pojawił się ten mały okruszek [emoji3][emoji175]

7v8rflw1jd7z9oat.png

Hej dziewczyny, ja byłam w środę na usg, wielkość wskazuje ze to 6 tydzień a z moich wyliczeń to musi byc 5 I niestety nie słychać jeszcze serduszka a gin powiedziała ze przy tej wielkości i wynikach bety powinno juz byc... ale ze nie mam się denerwować bo moze za kilka dni się pojawi... także kolejna wizytę mam w środę Oszaleje do tego czasu

Hej dziewczyny, ja byłam w środę na usg, wielkość wskazuje ze to 6 tydzień a z moich wyliczeń to musi byc 5 I niestety nie słychać jeszcze serduszka a gin powiedziała ze przy tej wielkości i wynikach bety powinno juz byc... ale ze nie mam się denerwować bo moze za kilka dni się pojawi... także kolejna wizytę mam w środę Oszaleje do tego czasu
Ale nie było widać czy tylko nie było słychać? Jakiej wielkości zarodek?

Serca nie słucha się na tym etapie.
@Gosik91 spokojnie, na pewno serduszko się pojawi. To jeszcze wcześnie. Niepotrzebnie ginekolog Cie stresuje. Na tym etapie serduszko może pojawić się z dnia na dzień.

reklama
Do góry