reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Witajcie ;)
Kilka dni Was "czytam", a dzisiaj zdecydowałam się, że w końcu się uaktywnię ;)
Ten brzdąc w avatarze ma już prawie 9 lat ;) 10 kwietnia zobaczyłam na teście dwie kreski, zrobiłam też betę- wyszło 406, byłam od razu u ginekologa bo rok temu ciąża obumarła w 6 tygodniu, później okazało się , że za wysokie TSH było (3,6) trwało trochę, żeby wszystko wyregulować i udało się! W końcu! Bo już się martwiłam.... na wszelki wypadek mam brać po pół tabletki duphaston no i regularnie od pół roku letrox 50. Drugą wizytę mam mieć 27 kwietnia, na tej nic nie było jeszcze widać bo dopiero 2-3 tydzień. Z moich obliczeń rozwiązanie powinno być ok. 20 grudnia, ostatnia miesiączka była 11 marca
Pozdrawiam Was wszystkie, trzymam kciki za nasze fasolki!
Witamy[emoji10]i Gratulacje [emoji6]

reklama
Jest ktoś tu kto ma kłopoty z tarczycą? TSH mam 3,68... Od razu poszłam z tym do rodzinnej, jutro idę na usg tarczycy, dostałam Euthyrox N50 (lekarka stwierdziła, że "w ciąży lepiej dać niż nie dać") i za 2 tygodnie ponownie TSH i FT4 do kontroli :/
Nigdy nie miałam jakiegoś mega niskiego ale tak do około 2 się mieściło, a tu teraz zonk, nie wiem co o tym myśleć.
Ja też biorę euthyrox 4 dni w tygodniu 50, a 3 dni 50. Musisz szybko wyregulowac poziom bo to jest bardzo ważne, a w ciąży tsh jesxze rośnie. Ja przed ciąża tsh miałam 1,15 tydzień temu już 1,67 doktor zwiększyła mi dawkę. Zostaje nam cała ciążę leczyć się i endokrynologa bo to jest bardzo ważne dla dzieciaczkow

reklama
Do góry