reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Nie wiem naj w enelmedzie jest (moze meza.podoytam ale on moze nie wiedziec), ale w Medicoverze co rano o 8 wrzucaja online wizyty ktore zostaly dnia poprzedniego odwolane. Ja.sie glownie tak zapisuje.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No będę jeszcze dzwonić, ale zwalniają się wizyty np na zasadzie: dzwonię o 9tej i jest o 11tej...

No będę jeszcze dzwonić, ale zwalniają się wizyty np na zasadzie: dzwonię o 9tej i jest o 11tej...
No ja szukam czegos w zasadzie.w.drodzie.do warszawy juz. A w pracy moj szef jest na szczescie w pozadku i od poczatku powiedzialam mu ze sie lecze (jjemu, nie hr) i poki nie mialam spotkan z klientami, czy waznych szkolen to moglam.isc.do lekarza w srodku dnia.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Pieszszczoszka my to mamy szczescie teraz to nawet mieszkamy niedaleko siebie ja obecnie w ketach znasz jakiegos lekarza godnego polecenia w okolicy ? Na kiedy termin?

reklama
Do góry