reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Oska super że wszystko dobrze :) Magda piękna beta :) ja siedzę z teściami. Mój Franek wariuje z kuzynem, zrobiłam mu tydzień wolnego w przedszkolu z racji że przyjechali. Ja jestem tak śpiąca że ledwo trzymam oczy otwarte i ciągle mnie suszy. Witam wszystkie nowe mamy :)

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak ci.lekarz zalecil?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak kazał mi brać tak dha żeby pektoczyc dawkę 1000 mg bo niby to jest czynnikiem przeciw poronnym. Biorę 2 dawki dha z omegamedu (razem 500 mg) i 1 dawkę prenatalu czyli razem 1000 mg.

No ja szukam czegos w zasadzie.w.drodzie.do warszawy juz. A w pracy moj szef jest na szczescie w pozadku i od poczatku powiedzialam mu ze sie lecze (jjemu, nie hr) i poki nie mialam spotkan z klientami, czy waznych szkolen to moglam.isc.do lekarza w srodku dnia.

Czyli muszę jeszcze mocniej się spiąć i dzwonić jeszcze wcześniej. Z wizytami tak mi się udaje z dnia na dzień coś znaleźć, ale właśnie z tym USG mam problem. Jak nic wcześniej nie znajdę, to pójdę prywatnie i zapłacę (już kilka razy kiedyś tak zrobiłam), bo nie chcę czekać do połowy maja!... A Ty właśnie w Medicoverze jesteś? Ciekawa jestem czy bywają Ci sami lekarze i tu i tu...

Czyli muszę jeszcze mocniej się spiąć i dzwonić jeszcze wcześniej. Z wizytami tak mi się udaje z dnia na dzień coś znaleźć, ale właśnie z tym USG mam problem. Jak nic wcześniej nie znajdę, to pójdę prywatnie i zapłacę (już kilka razy kiedyś tak zrobiłam), bo nie chcę czekać do połowy maja!... A Ty właśnie w Medicoverze jesteś? Ciekawa jestem czy bywają Ci sami lekarze i tu i tu...
Jestem. A na usg umow sie na maj, i pojdz tez w maju. Teraz juz umawiaj sie na zas ;)

reklama
Jestem. A na usg umow sie na maj, i pojdz tez w maju. Teraz juz umawiaj sie na zas ;)

Tylko musze dodac ze ja glownie do kliniki chodze i na kazdej wizycie mam usg. Jeszcze nie zdwcydowalam ale raczej tam.zostane, bo onie wiedza co ze mna dalej zrobić( jakie leki itd)

Do góry