reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Kupiłaś w dm?? Bo nie wiem gdzie szukać

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
1491914556-aaaaaa.jpeg

Matko mam czarne mysli ktorych nie umiem sie pozbyc:(Tak strasznie sie boje werdyktu w ktora strone ciąza poszla..czy sie rozwinęła.. do 16:20 jeszcze tyle czasu.. od rana nie umiem sobie znalesc miejsca..

A jak u Was wizytujace?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Wracam z usg. Krwiak zmniejszył się z 18 do 8 mm. Dzidziuś dzielnie walczy, serce bije. Jednak nikt tu nie mówi nic. Szanse są chyba pół na pół. Jutro dyżur tu ma mój lekarz.

reklama
Tylko musze dodac ze ja glownie do kliniki chodze i na kazdej wizycie mam usg. Jeszcze nie zdwcydowalam ale raczej tam.zostane, bo onie wiedza co ze mna dalej zrobić( jakie leki itd)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Rozumiem, dobrze że masz taką dobrą opiekę :)
Mi na razie w EnelMedzie udało się przesunąć termin usg na 5-tego maja, to już zawsze bliżej niż połowa maja, a jeszcze będę dzwonić, może się uda wcześniej. Termin na maj mogę trzymać, ale jeśli pójdę wcześniej, to wykorzystam już to skierowanie na usg, które mam teraz i jeśli lekarz nie da mi ponownie, to będę musiała zrezygnować. Strasznie to skomplikowane... o_O

Do góry