reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Hej dziewczyny
Dolanczam do was chociaz nie dowierzam ze sie udalo. Dzis zrobilam dwa testy na ktorych pojawily sie blade kreseczki ciazowe. Mam juz jedna coreczke w wieku 5 lat i jedna ciaze stracilam mam nadzieje ze test sie nie myli i zostane z wami do konca. Pozdrawiam
Witaj. Gratuluje.

Zostan z nami przez te dlugie nudne 9 miesiecy ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tez chcialabym pracowac teraz jak najdluzej ale to ze wzgledu raczej na dochody bo jestem na dzialalnosci. W poprzedniej poszlam odrazu na l4 i nie zalowalam odpoczelam kasa ta sama w pracy nawet tak chcieli.

Witam przyszłe grudniowe mamy. Przeczytałam dwie ostatnie strony i trochę smutno tu sie zrobiło. Mam nadzieję ze teraz to juz same radosne wieści będą. Przedstawiłem sie w wątku "poznajmy sie". Gratuluję Wam wszytkim. Mi termin wychodzi na polowe grudnia ale wiecej dowiem sie 24 gdy pójdę do lekarza. Wcześniej powiedział ze nie ma sensu żebym się u niego pokazywala. Nie wiem jak wytrzymać te dwa tygodnie zeby potwierdzić ze wszystko jest w 100% ok. Ostatnia @ 8.03
Witam. Fajnie, ze nas coraz więcej.

Gratulacje.

Jak mi jutro lekarz potwierdzi ze wszystko dobrze, u mnie tez termin na polowe grudnia.

Ja sie czuje zmęczona. Jeszcze jutro i pojutrze mam 12 w pracy. Pod tym względem tez czekam na wizyte u lekarza bo tyle godzin na nogach ciezko wystac. Szczelnie teraz gdy momentami ogarnia taką senność. Chciałabym pracować jak najdłużej ale jak juz będę miała zaświadczenie od lekarza to będą tylko 8. Jak Wy podchodzicie do kwestii pracy?
Ja rozwazam urlop od polowy ciazy (jesli sie uda, a baaardo bym chciala zebym bylo ok). Ale u mnie jest inna sytuacja. Ja jestem po in vitro. Bardzo dlugo staralismy sie chociaz o te 2 kreski i teraz chcialabym skupic sie na ciazy a nie pracy.

Witajcie nowe dziewczyny i gratulacje! :)

Kurczę, ja jestem wściekła, bo mam opłacony z pracy pakiet medyczny, niby tyle jest placówek do wyboru, gdzie mogłabym iść, a nigdzie wolnych terminów. Połowa maja to na maksa późno... :( Widzę, że niektóre z Was robią już szereg badań, a mi lekarz jedynie dał skierowanie na usg i beta, żeby potwierdzić ciążę, a reszta badań potem, jeśli będzie wszystko OK... :( A już raz poroniłam i wolałabym być już pod jakąś czujną opieką dobrego lekarza... :( (aczkolwiek wtedy akurat wszystkie badania miałam zrobione i było wszystko OK, i i tak mi to nic nie pomogło...)

reklama
Hej dziewczyny wczoraj tak mało pisałam ale remont mam w domu przed komunia syna. Ja do lekarza wybieram sie po świętach teraz nie ma po co a nie chce się śpieszyć aby nie zapeszyć. Co do pracy ja pracować nie będę moim zakładzie nie ma warunków do pracy kobiet w ciąży.

Didier - współczuje i trzymaj się mocniutko

Do góry