reklama
Ja robię badania prywatnie. To moja decyzja.Witajcie nowe dziewczyny i gratulacje!
Kurczę, ja jestem wściekła, bo mam opłacony z pracy pakiet medyczny, niby tyle jest placówek do wyboru, gdzie mogłabym iść, a nigdzie wolnych terminów. Połowa maja to na maksa późno... Widzę, że niektóre z Was robią już szereg badań, a mi lekarz jedynie dał skierowanie na usg i beta, żeby potwierdzić ciążę, a reszta badań potem, jeśli będzie wszystko OK... A już raz poroniłam i wolałabym być już pod jakąś czujną opieką dobrego lekarza... (aczkolwiek wtedy akurat wszystkie badania miałam zrobione i było wszystko OK, i i tak mi to nic nie pomogło...)
Roksii89
Fanka BB :)
Kochana kocham to! wiedziałam, że tak będzie :-)Widziałam serduszka [emoji7][emoji7]. Nie jest źle, ale trochę tu poleżę
CudownieWidziałam serduszka [emoji7][emoji7]. Nie jest źle, ale trochę tu poleżę
eklerkaa
Jakie witaminki bierzecie? Ja od 5 dni te. W składzie jest napisane że jest kwas foliowy i się zastanawiam czy jeszcze dodatkowo trzeba ???
A kwas foliowy w razie czego mam ten. Brać Go?
https://www.suwaczki.com/tickers/zi13vfxmd8zoqk1b.png
A kwas foliowy w razie czego mam ten. Brać Go?
https://www.suwaczki.com/tickers/zi13vfxmd8zoqk1b.png
M@gda
Moderatorka
W medicoverze jestes moze?Witajcie nowe dziewczyny i gratulacje!
Kurczę, ja jestem wściekła, bo mam opłacony z pracy pakiet medyczny, niby tyle jest placówek do wyboru, gdzie mogłabym iść, a nigdzie wolnych terminów. Połowa maja to na maksa późno... Widzę, że niektóre z Was robią już szereg badań, a mi lekarz jedynie dał skierowanie na usg i beta, żeby potwierdzić ciążę, a reszta badań potem, jeśli będzie wszystko OK... A już raz poroniłam i wolałabym być już pod jakąś czujną opieką dobrego lekarza... (aczkolwiek wtedy akurat wszystkie badania miałam zrobione i było wszystko OK, i i tak mi to nic nie pomogło...)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Kamien.z serca. Super.Widziałam serduszka [emoji7][emoji7]. Nie jest źle, ale trochę tu poleżę
Ufff... Lez, odpoczywaj i nie mysl o oknach (mam nadzieje, ze ostatecznie ich chyba nie mylas).
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
DigitalGirl
Moderatorka
Ośka super teraz dzielnie do przodu !!!Widziałam serduszka [emoji7][emoji7]. Nie jest źle, ale trochę tu poleżę
@eklerkaa kwasu nie musisz już dodatkowo brać, masz go w suplemencie w takiej samej dawce co w oddzielnej tabletce.
AnetaManiak
Świetna wiadomość [emoji10]leżcie i wypoczywajcie [emoji7][emoji7][emoji7]Widziałam serduszka [emoji7][emoji7]. Nie jest źle, ale trochę tu poleżę
reklama
Zinc
W EnelMedzie...