reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Ja na szczescie mialam super piersi do karmienia.Nie musialam w ogole wkladek laktacyjnych nosic bo mi z nich nie psikalo:)a mleka bylo duzo.Karmilam 2 lata:)
Piersi mam male.Po karmieniu wrocily do normy buu..:(

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Zaczelam krwawic niestety... poki co odpoczywam i leze. Biore progesteron bo mi zapisali w klinice in vitro.... no i nospe. Ale po wysiusianiu mam krew.... czekam na jutrzejsza wizyte. Z calego serca zaluje ze nie ma mnie w Polsce, bylam po pracy w 2 szpitalach na emergency tu w UK- oddzial wczesnej ciazy gdzie stacjonuje ginekolog w razie potzreby otwarte od 8-16.30 pon-pt. Na ostrym dyzyrze nie ma ginekologa!!![emoji29][emoji22][emoji22]

Zaczelam krwawic niestety... poki co odpoczywam i leze. Biore progesteron bo mi zapisali w klinice in vitro.... no i nospe. Ale po wysiusianiu mam krew.... czekam na jutrzejsza wizyte. Z calego serca zaluje ze nie ma mnie w Polsce, bylam po pracy w 2 szpitalach na emergency tu w UK- oddzial wczesnej ciazy gdzie stacjonuje ginekolog w razie potzreby otwarte od 8-16.30 pon-pt. Na ostrym dyzyrze nie ma ginekologa!!![emoji29][emoji22][emoji22]

Melka trzymaj się! Będzie dobrze :* mogę Cie tylko pocieszyć że z młodsza córka krwawilam non stop a udało mi się ciążę donosic :) trzymam kciuki za Ciebie i fasola [emoji106] [emoji8] łez i odpoczywaj! Mocno krwawisz?

Jestem z Tobą Kochana[emoji10][emoji10][emoji10]i bardzo bardzo trzymam kciuki za Ciebie i fasolkę[emoji10][emoji10][emoji10]i wierzę, że będzie dobrze[emoji8][emoji8][emoji8]

Melka trzymaj się! Będzie dobrze :* mogę Cie tylko pocieszyć że z młodsza córka krwawilam non stop a udało mi się ciążę donosic :) trzymam kciuki za Ciebie i fasola [emoji106] [emoji8] łez i odpoczywaj! Mocno krwawisz?

Na poczatku po siusianiu, potem raz, na wkladke nie duzo a teraz przy podcieraniu papierem po siusianiu jest krew..nie duzo tylko na papierze

reklama
Ja jestem po ivf i nie do konca woem jak to liczyc, ale jesli licze prawidlowo to 13 albo 14 grudnia. A ty?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Według rozpiski z laboratorium pierwsza beta wykazuje 2-3 tydzień ciąży. Czyli mam sobie dodać te 2 tygodnie przed owulacja? Jeszcze nie zapisałam się do ginekologa bo chciałabym pójść w 6 tygodniu ciąży. I tak naprawdę nie wiem kiedy mam iść [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry