reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
zaczną się te masaże napęczniałych cyców
Millo
Fanka BB :)
Ja na szczescie mialam super piersi do karmienia.Nie musialam w ogole wkladek laktacyjnych nosic bo mi z nich nie psikaloa mleka bylo duzo.Karmilam 2 lata
Piersi mam male.Po karmieniu wrocily do normy buu..
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Piersi mam male.Po karmieniu wrocily do normy buu..
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
ja 1 dzień po porodzie obudziłam się z mokrą koszulą prawie do pasa
Zaczelam krwawic niestety... poki co odpoczywam i leze. Biore progesteron bo mi zapisali w klinice in vitro.... no i nospe. Ale po wysiusianiu mam krew.... czekam na jutrzejsza wizyte. Z calego serca zaluje ze nie ma mnie w Polsce, bylam po pracy w 2 szpitalach na emergency tu w UK- oddzial wczesnej ciazy gdzie stacjonuje ginekolog w razie potzreby otwarte od 8-16.30 pon-pt. Na ostrym dyzyrze nie ma ginekologa!!![emoji29][emoji22][emoji22]
Melka trzymaj się! Będzie dobrze :* mogę Cie tylko pocieszyć że z młodsza córka krwawilam non stop a udało mi się ciążę donosic trzymam kciuki za Ciebie i fasola [emoji106] [emoji8] łez i odpoczywaj! Mocno krwawisz?Zaczelam krwawic niestety... poki co odpoczywam i leze. Biore progesteron bo mi zapisali w klinice in vitro.... no i nospe. Ale po wysiusianiu mam krew.... czekam na jutrzejsza wizyte. Z calego serca zaluje ze nie ma mnie w Polsce, bylam po pracy w 2 szpitalach na emergency tu w UK- oddzial wczesnej ciazy gdzie stacjonuje ginekolog w razie potzreby otwarte od 8-16.30 pon-pt. Na ostrym dyzyrze nie ma ginekologa!!![emoji29][emoji22][emoji22]
AnetaManiak
Fanka BB :)
Jestem z Tobą Kochana[emoji10][emoji10][emoji10]i bardzo bardzo trzymam kciuki za Ciebie i fasolkę[emoji10][emoji10][emoji10]i wierzę, że będzie dobrze[emoji8][emoji8][emoji8]Zaczelam krwawic niestety... poki co odpoczywam i leze. Biore progesteron bo mi zapisali w klinice in vitro.... no i nospe. Ale po wysiusianiu mam krew.... czekam na jutrzejsza wizyte. Z calego serca zaluje ze nie ma mnie w Polsce, bylam po pracy w 2 szpitalach na emergency tu w UK- oddzial wczesnej ciazy gdzie stacjonuje ginekolog w razie potzreby otwarte od 8-16.30 pon-pt. Na ostrym dyzyrze nie ma ginekologa!!![emoji29][emoji22][emoji22]
M@gda
Moderatorka
Ja jestem po ivf i nie do konca woem jak to liczyc, ale jesli licze prawidlowo to 13 albo 14 grudnia. A ty?M@gda a na kiedy masz termin? Bo mamy pewnie tak samo [emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Na poczatku po siusianiu, potem raz, na wkladke nie duzo a teraz przy podcieraniu papierem po siusianiu jest krew..nie duzo tylko na papierzeMelka trzymaj się! Będzie dobrze :* mogę Cie tylko pocieszyć że z młodsza córka krwawilam non stop a udało mi się ciążę donosic trzymam kciuki za Ciebie i fasola [emoji106] [emoji8] łez i odpoczywaj! Mocno krwawisz?
reklama
Ja jestem po ivf i nie do konca woem jak to liczyc, ale jesli licze prawidlowo to 13 albo 14 grudnia. A ty?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Według rozpiski z laboratorium pierwsza beta wykazuje 2-3 tydzień ciąży. Czyli mam sobie dodać te 2 tygodnie przed owulacja? Jeszcze nie zapisałam się do ginekologa bo chciałabym pójść w 6 tygodniu ciąży. I tak naprawdę nie wiem kiedy mam iść [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom