reklama
Millo
Fanka BB :)
Angella gratulacje)w ktorym tyg jestes?wstaw zdjecie jak masz)
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
tez tak mam ... piersi mam jak balony .... :/Dzieczyny, czy Wam też tak szybko rosną piersi? Ja juz o rozmiar wiekszy stanik musialam kupic [emoji31]
AnetaManiak
Mi też tak szybko rosną. Już też muszę inne staniki mieć. Na szczęście nie wrzuciłam tych sprzed schudnięcia, a że są w dobrym stanie to Je wykorzystam [emoji6][emoji6][emoji6] ale jestem w małym szoku z tymi piersiami. A też Ci tak bólowo dokuczają??Dzieczyny, czy Wam też tak szybko rosną piersi? Ja juz o rozmiar wiekszy stanik musialam kupic [emoji31]
Nic nie mów... normalnie noszę rozmiar 75 B a na koniec ciąży zazwyczaj 75 g/h.... już się też nie mieszczą w staniku.... mam wrażenie że mi cycki wybuchna...Dzieczyny, czy Wam też tak szybko rosną piersi? Ja juz o rozmiar wiekszy stanik musialam kupic [emoji31]
Powtarzałam dziś bete - wzrost w normie (z 70 sprzed 2 dni do 167 dzisiaj). Byłam u lekarza i kazał jeszcze we wtorek zrobić i pokazać się w środę.
M@gda ja tez ponawiałam dziś betę, w środę miałam 62 a dziś 139 [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
mikini26
Zaangażowana w BB
Tak zwłaszcza w nocy jak sie przebudze. :/ i nad ranem
mikini26
Zaangażowana w BB
Nic nie mów... normalnie noszę rozmiar 75 B a na koniec ciąży zazwyczaj 75 g/h.... już się też nie mieszczą w staniku.... mam wrażenie że mi cycki wybuchna...
O kurdee to ładnie, mam nadzieje ze aż tak to u mnie nie będzie, bo alfabetu zbraknie hha
Zinc
Mi też tak urosły i bardzo bym chciała, żeby taki już na zawsze mi zostały [emoji12] [emoji6]O kurdee to ładnie, mam nadzieje ze aż tak to u mnie nie będzie, bo alfabetu zbraknie hha
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama