reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Z tym wyciąganiem rąk do góry tyczy się raczej 3 trymestru chyba że ciąża jest zagrożona od początku - jak kobiecie opóźnia się poród, to nawet zalecają :) Ja waham się z tymi oknami - chciałabym umyć, bo są koszmarnie brudne! :(

Ja próbowałam wrobić męża w mycie, ale nie ma szans ;) zapiera się ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Asiulka jak mowisz ze zawsze masz slabe to wporzadku;*

Karolcia to masz 8 tydz juz:)to we wtorek bedzie piekne ♡ juz!! Och♡
Na ktora masz wizyte? Ja 16:20..

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Tylko z moimi cyklami jestem przekonana, że ciąża jest młodsza i to spokojnie o ponad tydzień.. Idę na 14.50 [emoji6] i coraz bardziej nie mogę się doczekać [emoji6] mam nadzieję, że zobaczę już [emoji173]

U mnie okna tak brudne, że nie wiem czy jedno mycie im wystarczy.. Mamy obok budowę i brudzi się okropnie. Na szczęście mój mąż lubi myć okna to mu się nie wtrącam w robotę [emoji6]. Mam nadzieję, że pogoda w weekend dopisze i pozwoli na porządki [emoji6].

Z tego co tak was czytam dziewczyny to chyba wynika, że te które z nas są w pierwszej ciąży(łącznie ze Mną) są takie troszkę bardziej podejrzliwe co do objawów i co do tego co nam wolno a co nie. Ale dobrze, że jesteście Wy podwójne i potrójne mamusie [emoji6][emoji6][emoji6]

img

Ja jestem w drugiej ciąży ale pierwsza była zupełnie inna. Od początku plamienia , leki szpitale. Teraz na spokojnie bo nic nie krwawi i nic mocno nie boli. Bardziej wiem na co uważać :)

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry