reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Witam nowe dziewczyny [emoji6] już nie pamiętam kogo witałam, ale jakoś ostatnio mam problem ze skupieniem się. Ciągle bym tylko spała..
Widzę, że nie tylko mnie męczą mdłości.. Od wczoraj jest mi jakoś tak bardzo nie dobrze.. Ale jeszcze nie miałam akcji z wiszeniem nad muszlą i mam nadzieję, że zbyt szybko mnie to nie spotka..

Ja to w ogóle nie wiem jak liczyć.. Wg ostatniej @ mam dziś 7t2d, ale nie jest to zbyt realny termin.. Już się nie mogę doczekać wtorkowej wizyty aby lekarz określił dokładniej, który mam tydzień [emoji6].

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam nowe dziewczyny [emoji6] już nie pamiętam kogo witałam, ale jakoś ostatnio mam problem ze skupieniem się. Ciągle bym tylko spała..
Widzę, że nie tylko mnie męczą mdłości.. Od wczoraj jest mi jakoś tak bardzo nie dobrze.. Ale jeszcze nie miałam akcji z wiszeniem nad muszlą i mam nadzieję, że zbyt szybko mnie to nie spotka..

Ja to w ogóle nie wiem jak liczyć.. Wg ostatniej @ mam dziś 7t2d, ale nie jest to zbyt realny termin.. Już się nie mogę doczekać wtorkowej wizyty aby lekarz określił dokładniej, który mam tydzień [emoji6].

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
To masz 8 tydzień.

Pochrzaniło mi się:)To Ciebie Asiulko chcialam zapytac nie Izabelki.Masz 7 tydz ciazy?Te testy co wstawilas sa z poniedzialku?powinny byc juz 2 mocne krechy..bylas na becie?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Nie zrobiłam wczoraj ale ja zawsze słabe kreski miałam a te kruchy to jeszcze świeże były. Ale krechy od razu się pokazaly więc to na pewno późniejszy tydzień. Zresztą wiem nawet kiedy to się stało więc tygodnie się zgadzają.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jak z Waszym odżywianiem? Ja mam poczucie, że nie dbam :sorry: dzisiaj dopiero naszykowałam sobie zdrowe jedzenie. Na śniadanie ciemne pieczywo z jajkiem, obiad ryba pieczona, winogrona, jabłko, banan, sok jednodniowy, orzechy.

Ja jem rano pełnoziarniste pieczywo ale tak mam od dawna. W sumie nic nie zmieniłam. U nas chyba się raczej zdrowo je. Mój Franus lubi warzywa więc nie mam problemu z gotowaniem. Niekiedy mąż wyskoczy z kebabem ale po tym jak ostatnio umieralam po kebabie cała noc nie mam już na niego ochoty. Rano mogę jeść od obiadu zaczyna mnie mdlic

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój mąż jest sportowcem, więc nie ma tragedii, ale mam poczucie że powinnam zdrowiej się odżywiać. Wody dużo pije, ale to od zawsze.

Do góry