reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Dziewczyny mi to w ogóle już trochę brzuszek się zrobił a przecież jeszcze za wcześnie [emoji53] rano mam codziennie problem w co się ubrać. No i nie mam mdłości a może powinnam? Tak źle i tak niedobrze... Zato okrótnie bolą mnie piersi od 2 tyg i mam wrażenie że codziennie bardziej - najgorzej jak rano wstaję...

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

wiesz co to chyba jest roznie, ja sie martwie o wszytsko I sparwdzam wszystko ale sama po sobie widze ze jeden dzien mialam mdlosci straszne, caly dzien na drugi dzien nic I sie zaczelam denerwowac okrutnie ze cos nie tak no to na wieczor spedzilam czas w toalecie bo chyba naszemu ktosikowi nie zasmakowala kolacja:):) wiec reguly na to nie ma. a Piersi mnie z kolei bola tylko wieczorami, rano nic a nic.... a co bedzie z nami pozniej.....:):):)

Ostatnia edycja:
reklama
Asiula witaj i gratulacje:)juz 7 tydz zaczynasz?:)pieknie!!

Ja mam codziennie wieczorem wzdęcie a rano rozwolnienie lekkie.W 1 ciazy to samo mialam..i mdlosci od wczoraj
emoji17.png

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Millo ciesz się kochana, to znaczy że dzieje się dobrze :)
Ja też 1 ciążę poronilam biochemicznie , wtedy nawet nie zdążyłam doszukać się objawów bo ma następny dzień po zrobieniu testu już krwawilam. Teraz zaciekawily mnie wczoraj poranne mdłości i ból więzadeł w nocy. Tylko w ciąży więzadła mnie bolały więc wiedziałam od razu ze coś jest na rzeczy. Jutro już zaczynam 7 tydzień
emoji85.png
emoji86.png
emoji87.png

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Super już 7 tydzień. Ja dzisiaj zaczynam 7 tydzień. Czas szybko leci, ale to dobrze, aby przejść ten pierwszy trymestr. Później wiem, że się uspokoje.
Wszystko zaczyna mnie denerwować, masakra jakaś. Nawet jak mąż przez telefon rozmawia to ja się denerwuje ;/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
To ja mam to samo. Mąż jest biedny od miłości do nienawiści i biedny musi to znosić. Wczoraj zrobiłam mu awanturę, bo zakaszlał i nie zamknął buzi
Tez mam fazy na punkcie brzucha hehe;) a u mnie jutro dopiero 6tydz.

0d1yyx8d7pyuoam9.png
U Ciebie jutro zaczyna się 7 tydzień :)

Millo ciesz się kochana, to znaczy że dzieje się dobrze :)

Super już 7 tydzień. Ja dzisiaj zaczynam 7 tydzień. Czas szybko leci, ale to dobrze, aby przejść ten pierwszy trymestr. Później wiem, że się uspokoje.

To ja mam to samo. Mąż jest biedny od miłości do nienawiści i biedny musi to znosić. Wczoraj zrobiłam mu awanturę, bo zakaszlał i nie zamknął

U Ciebie jutro zaczyna się 7 tydzień :)

Ja jestem taka doinformowana, ze nawet nie wiem w ktorym tyg jestem hahah ;) a co do męża to na tą chwile śmieje się ze mnie, ale zobaczymy jak długo;)

0d1yyx8d7pyuoam9.png

Ja jestem taka doinformowana, ze nawet nie wiem w ktorym tyg jestem hahah ;) a co do męża to na tą chwile śmieje się ze mnie, ale zobaczymy jak długo;)

0d1yyx8d7pyuoam9.png
Ściągnij sobie aplikacje na telefon. Liczy tygodnie, dni do porodu, opisuje na jakim etapie jesteś, co dzieje się z dzidzią :)
Ja męża skrzyczalam za to że po pracy zasiadł do obiadu bez umycia rąk :D

Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha taaak na punkcie rąk to ja mam obsesję ;)

Dziewczyny mam głupie może pytanie. Czy Wy myjecie same okna? Ja muszę, mąż za granica, siostra też w ciąży i nie mam kogo poprosić. Siostra mi mowi, że w ciąży się nie powinno. To jakiś niemadry przesąd, czy jak?

0d1ycsqvyoi9w9m1.png
To nie przesąd, tylko w głowie może Ci się zakręcić. Lepiej nie myj. Niech będą brudne, w ciąży jesteś ;)

reklama
Wlasnie jak liczycie tygodnie? Jak mam 6t3d to liczycie jakos 7 tak?

Ankuś objawy tak naprawde nie swiadcza jeszcze ze wszystko jest wporzadku bo sa babki co wymiotuja do samego poronienia:(

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry