Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale u Ciebie pokazuje wlasnie 5 tydzien i 2 dzień.Ja tez mam caly czas to samo:/ nie zwrocilam wczesniej uwagi dzis powinnam miec 5 i 2 dzien
Mi wychodzi 4t i 2dIzabelko a Ty mialas pozno owulacje? Jaka czulosc testow? Bo mowisz ze jestes w 7tyg a dziwne ze testy nie maja 2 mocnych krech
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Mi wychodzi 4t i 2d
Chodzi o to że może Ci się słabo zrobić np i możesz się przewrócić jak na czymś musisz stać. I , że ręce są zbyt długo u góry co też powoduje zawroty głowy w ciąży. Ale ile w tym prawdy nie wiemDziewczyny mam głupie może pytanie. Czy Wy myjecie same okna? Ja muszę, mąż za granica, siostra też w ciąży i nie mam kogo poprosić. Siostra mi mowi, że w ciąży się nie powinno. To jakiś niemadry przesąd, czy jak?