reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja sie chyba muszę zacząć ruszać. Już szczupła nie jestem a nie uśmiecha mi się przytyć 20 kilo w tej ciąży :D tak myślę że po świętach pomyślę o jakiejś aktywności fizycznej :) macie rację nie ma się co stresować i martwić . Wszystkie urodzimy śliczne zdrowe dzieciaczki :*

reklama
Ja sie chyba muszę zacząć ruszać. Już szczupła nie jestem a nie uśmiecha mi się przytyć 20 kilo w tej ciąży :D tak myślę że po świętach pomyślę o jakiejś aktywności fizycznej :) macie rację nie ma się co stresować i martwić . Wszystkie urodzimy śliczne zdrowe dzieciaczki :*

Ja tez tak bardzo chciałabym wyjść na spacer :/ taka ładna pogoda. Ale cóż musze leżeć:(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@mikini26 ja mogę ale szczerze nie mam siły :) właśnie zbieram siły żeby do pracy jechać o 17. Niby tylko na 3 godziny ale nie mam ochoty z łóżka wstawać

Ja też muszę dzisiaj się zebrać i na angielski jechać. Ale gdzieś mdli:/ ajj dobrze,ze w środę mam wizytę kontrolną u ginekologa. Może pozwoli się trochę więcej ruszać, bo tylko zamulona chodzę przez te leżenie :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry