reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja uskuteczniam drzemki w pracy [emoji16] mam duży wygodny fotel więc w ciągu dnia zdarza mi się odchylić oparcie i z raz czy dwa przymknąć oko na 15 minut [emoji6]. Dodatkowo dzień bez popołudniowej drzemki jest dniem straconym [emoji6]. Cały czas chodzę jak zombie...
Co do jedzenia, to dziś od rana nie bardzo mam chęć na cokolwiek.. Jakoś tak mi było niedobrze, śniadanie jakoś wmusiłam, a teraz wchodzi mi tylko sok pomarańczowy z miąższem..

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
I ja chodzę głodna... i nijak się najeść :D Ale staram się nie jeść cały czas.
Wczoraj jeszcze mnie brzuch trochę ciągnął, a dziś prawie nic. Ciągnie - źle, nie ciągnie - jeszcze gorzej :D:D Oby wszystko w porządku było.
Będzie. Już jesteś w grudniowych mamusiach i zmian nie przewiduje[emoji8]

@Ankuś a kiedy Twoje wyniki będą?
DigitalGirl przed chwilą dzwoniłam i jeszcze nie było. Pani do mnie przez telefon "Pani Aniu jak wyniki przyjdą to do Pani zadzwonimy" haha chyba mają mnie dosyć ;)

Właśnie dowiedziałam się, że w pracy w okolicach świąt będę miała 10 dni wolnego uffffffffffffff. Bardzo się cieszę, bo będę spała kiedy przyjdzie mi na to ochota haha. Dziewczyny jak tak dalej pójdzie, to my lato prześpimy ;)

Ankuś, nie przejmuj się, u mnie też dłuuuugo nic nie było, ani cycków nawet nic zero. Teraz i cycki bolą i rosną i wymioty się zaczęły. A może być i tak, że bez objawów będzie wszystko ok. Ale wiadomo, jak są objawy jakieś to człowiek ma się do czego przyczepić.

Ja bety nie robiłam wcale. Idę 10 kwietnia do tej Niemki ale znalazłam dzisiaj polskiego ginekologa i umówiłam się do niego na 20 kwietnia. Jakoś chyba wolę żeby mi Polak ciążę prowadzil

Przysięgam Bogu, przerzucę Cię przez kolano @Ankuś no co Ty odwalasz? Progesteron super jak na ten tydzień, w którym jesteśmy, beta dobra. Nie wciskaj sobie głupot do głowy :* będzie dobrze.

reklama
Do góry