reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Mnie nie korci [emoji6] jeszcze mam dość spore siniaki po ostatnich dwóch pobieraniach.. Chętniej bym przyspieszyła wizytę u lekarza [emoji6] ale przemawia rozsądek i czekam na serduszko by się mniej denerwować..
Dużo śpię aby szybciej mi czas minął [emoji23].
Słodkich snów [emoji8]
Z tym spaniem to fajny pomysł. Fajnie by było się tak zaprogramować i budzić tylko na badania ;)

@pieszczoszka1988 cześć [emoji6]! Jasne, dołączaj do nas [emoji6]
Na kiedy wyliczyłaś sobie termin [emoji6]?

Miłego dnia Wam życzę [emoji6]!
Mnie dziś czeka ciężki dzień w pracy, koniec miesiąca zawsze jest intensywniejszy. Na samą myśl jestem zmęczona i najchętniej bym wróciła do łóżka. Jedyny plus to świecące słońce [emoji6]

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie słońca brak, wziełam dzisiaj wolne chociaż koniec miesiąca. Wszystkie papiery naszykowałam, tylko systemowe jutro z rana zrobię :) szykuje sie powoli na wizytę. Trochę sie jednak zaczynam stresowac :) a myślałam, że mnie to nie dotyczy :) jak mysliscie, o której jechać do szpitala zeby zajac kolejke na wizytę skoro lekarz przyjmuje od 11 ;) dodam że u nas duuuzo kobiet czeka do niego zawsze

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Znając polskie realia to powinnaś 5 h wcześniej :D

reklama
Do góry