didi_91
Zaciekawiona BB
Mi lekarz powiedział że nie ma takiej potrzeby. Chyba go posłuchamNie korci Was chęć zrobienia bety? Kolejnej np. po tygodniu.
Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi lekarz powiedział że nie ma takiej potrzeby. Chyba go posłuchamNie korci Was chęć zrobienia bety? Kolejnej np. po tygodniu.
Z tym spaniem to fajny pomysł. Fajnie by było się tak zaprogramować i budzić tylko na badaniaMnie nie korci [emoji6] jeszcze mam dość spore siniaki po ostatnich dwóch pobieraniach.. Chętniej bym przyspieszyła wizytę u lekarza [emoji6] ale przemawia rozsądek i czekam na serduszko by się mniej denerwować..
Dużo śpię aby szybciej mi czas minął [emoji23].
Słodkich snów [emoji8]
To ja też sobie daruj. Za długo muszę czekać na badanie USG i cudujeMi lekarz powiedział że nie ma takiej potrzeby. Chyba go posłucham
Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem. Może to już norma przy in vitro. Ale chętnie sprawdzę co tam się dzieje[emoji4]A dlaczego Ci kazał?
Jasne. Już po teście, becie?Witam dziewczyny Czy mogę dołączyć ?
Znając polskie realia to powinnaś 5 h wcześniejU mnie słońca brak, wziełam dzisiaj wolne chociaż koniec miesiąca. Wszystkie papiery naszykowałam, tylko systemowe jutro z rana zrobię szykuje sie powoli na wizytę. Trochę sie jednak zaczynam stresowac a myślałam, że mnie to nie dotyczy jak mysliscie, o której jechać do szpitala zeby zajac kolejke na wizytę skoro lekarz przyjmuje od 11 dodam że u nas duuuzo kobiet czeka do niego zawsze
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom