Millo
Fanka BB :)
Ankus pozniej juz coraz mnie wiec lepiej nie robic zeby sie nie zeschizowac:*
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie ja bym chciała iść już tak, żeby serduszko było widać.Ja wlasnie nie wiem kiedy bo mi sie nie zgadzaja tygodnie.. bo chcialam 10.04 i wedlug om to bedzie 8 tydz ale wedlug owulacji to bedxie 5
Karolcia90 ja mam to samo, nie mogę się doczekać. Pewnie jak każda z nas. Ja pójdę w okolicy 7 tygodnia.Ja bym chciała iść przed świętami, ale jeszcze nie podjęłam decyzji u którego lekarza chciałabym prowadzić ciążę. I ze względu na późniejszą owu może być za wcześnie na serduszko. Nie mogę się doczekać, aby je już usłyszeć [emoji173].
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie ciąża obumarła, wiec leki chyba też nic nie pomogą.Ankuś nie mam tak.Ja poronilam chyba przez grype jelitowa bo Ledwo zobaczylam test pozytywny i nas wszystkoch wzielo.W wynikach z krwi wyszlo ze infekcja bakteryjna lub wirusowa wiec to u nas zaszkodzilo..I tak sobie to tlumacze.
Teraz najwazniejszy jest progesteron.Innych lekow chyba i tak nie ma
Mi z 17dpo na 19 dpo przerosło 170% także jeśli Cię to uspokoi to możesz jeszcze iść :-)Millo, ale to znacznie później spada. Teraz wciąż będzie rosnąć. Pojde, żeby się uspokoić i mieć pewność, że wszystko dobrze.
A kiedy planujecie iść na pierwszą wizytę do ginekologa?
Przez Millo sama zastanawiam się czy jest sens przyroslo mi po 48h, 104%. Pewnie decyzję podejmę jutro rano.Mi z 17dpo na 19 dpo przerosło 170% także jeśli Cię to uspokoi to możesz jeszcze iść :-)
Ja mam wizytę w 6tc+3, we wtorek po weekendzie :-)
Nie pamiętam w którym tygodniu zaczęły się objawy w poprzednich ciazach ale miałam je dość silne, teraz słabo że aż czasem się zamartwiam czy ta fasolinka rośnie.