reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Ankuś ja mam dzialalnosc gospo .

Antonia oo we wtorek to pare dni♡ale super:))to bedzie dzien!!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
No, nie mogę się doczekać :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Karolcia nie wiem jak ale zazwyczaj roznica jest 2 tyg ..nawet w necie tak pisza dziewczyny ktore mialy pozna owulacje:p

No to rozumiem [emoji6]. Chcesz spróbować innego wyjścia [emoji16].

@Millo dla mnie to liczenie to czarna magia [emoji6]. Standardowo owu powinna być w 14 dc. Ja miałam ok 25. Podejrzewam, że lekarz będzie liczył od om, ale ciąża spokojnie może być mniejsza o te 11 dni.
Otóż to :-) i boję się konsekwncji 3porodu typu nietrzymanie moczu, opadniecie macicy itp. Najlepszy scenariusz jaki widzę to ide na wyznaczony termin np w 39 tc i już :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Haha patrze na te wszystkie aplikacje i teraz mi porod wyszedl na 26.11 haha a Wy jakie macie terminy?

Z om 20.11 [emoji6] ale dodałam do tego 11 dni różnicy między owu standardową, a dniem w którym wydaje mi się że była [emoji6] i wychodzi mi 1.12 [emoji16].
Kalkulator internetowy liczący od owu też wskazał 1.12 [emoji6]

Do góry