reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
kochane, poradzcie, bo już sama nie wiem co mam robić, do okresu zostało mi 4-5 dni, cycki mam nabrzmiale i pojawilo sie na nich kilka czerwonych kresek ( tak jakby rozstępy), z natury mam małe piersi a teraz ledwo dopinam stanik, czuje tak jakby nie był moje ;p tam na dole mam ciagłe uczucie wilgotności, co zazwyczaj przed okresem sie nie zdaża, i stąd moje pytanie , myślicie, że beta juz cos pokaże, bo mam jedynie możliwość zrobić ja dziś albo dopiero w poniedziałek bo niestety cały weekend pracuje :(

Dziewczyny, czy Wam też jest tak "mokro"? Stresuje mnie to odczucie .

Miłego czwartku Wam życzę [emoji6]

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak u mnie też jest mokro. Taki śluz mleczny, podobno to normalne. Mnie to stresuje, bo jak poczuje że mam mokro zaglądam czy to na pewno tylko śluz.
kochane, poradzcie, bo już sama nie wiem co mam robić, do okresu zostało mi 4-5 dni, cycki mam nabrzmiale i pojawilo sie na nich kilka czerwonych kresek ( tak jakby rozstępy), z natury mam małe piersi a teraz ledwo dopinam stanik, czuje tak jakby nie był moje ;p tam na dole mam ciagłe uczucie wilgotności, co zazwyczaj przed okresem sie nie zdaża, i stąd moje pytanie , myślicie, że beta juz cos pokaże, bo mam jedynie możliwość zrobić ja dziś albo dopiero w poniedziałek bo niestety cały weekend pracuje :(
Ja bym poczekała na spokojnie do poniedziałku, to będzie okolica terminu miesiączki i zrobiła test, albo poszła na bete. Objawy są obiecujące, ale ja też wiele razy widziałam u siebie objawy i przychodziła miesiączka, a rozczarowanie było bolesne. Także na spokojnie. Życzę Ci z całego serca aby się udało. Trzymam kciuki i czekam na wieści :)

@Paulina1645 ja bym się chyba wstrzymała do poniedziałku z betą. Będzie termin okresu i wtedy też test powinien już pokazać krechy [emoji6].

@Ankuś no dokładnie mam to samo! Non stop biegam do toalety jak "kot z pęcherzem" [emoji6]

@Paulina1645 ja bym się chyba wstrzymała do poniedziałku z betą. Będzie termin okresu i wtedy też test powinien już pokazać krechy [emoji6].

@Ankuś no dokładnie mam to samo! Non stop biegam do toalety jak "kot z pęcherzem" [emoji6]

Wszystko jest dobrze :)

Ja dzisiaj miałam taki koszmar, że w nocy spać nie mogłam. Nawet nie będę pisała co mi sie śniło, bo Was zdołuje. Podobno sny sprawdzają się na odwrót i tego sie trzymam.
Macie już jakieś objawy?
Mnie cycki bolą, najbardziej po bokach. Jutro ide na kolejną betę, tak dla spokojności. Ktoś się jeszcze wybiera?

Ankuś nie ja juz nie ide:) jest sens?

Ja tez mam mokro i tez chodze sprawdzac:(..
Mnie bolą sutki,sikam w nocy,mam durne sny,ssie mnie w zoladku jak nie jem pare h i wczoraj mi bylo goraco wieczorem:]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Macie już jakieś objawy?
Mnie cycki bolą, najbardziej po bokach. Jutro ide na kolejną betę, tak dla spokojności. Millo Ty też się jeszcze wybierasz?

Przede wszystkim ta mokrość i wrażliwość piersi. Uwielbiam spać na brzuchu (głównie tak sypiam), a teraz nijak nie mogę się ułożyć do snu.. [emoji6]

reklama
To fajne objawy jak na początek :)
Nie wiem czy jest sens, to chyba w mojej głowie siedzi. Chciałabym jeszcze sprawdzić czy dobrze przyrasta i ile tym razem dojdzie procent. Myślę, żeby iść jutro i jeszcze w poniedziałek po 72h.

Do góry